Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0112) Zatraceně! Zase povodeň! - 3. 6. 2013
photo

1. 6.Saturday

photo

2. 6.Sunday

photo

3. 6.Monday

photo

4. 6.Tuesday

photo

5. 6.Wednesday

photo

6. 6.Thursday

photo

7. 6.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Prší! Na ČT24 dávají zprávy o povodních a protagonisty zpravodajství se stávají členové ústředního krizového štábu. Mimo jiné náš ministr vnitra Jan Kubice a generální ředitel hasičského záchranného sboru Drahoslav Ryba. Mluvčí ministra vnitra Pavel Novák mi přinesl foťák s fotkami z vrtulníkového průzkumu nad povodněmi postiženými oblastmi, abych je dal na web. Olomoucký hasičský kameraman Zdeněk Hošák se u mě stavil před výpravou na sever Čech. Na povídání s kolegy nemám moc čas. Pořád dávám na web zprávy a fotky z povodní. Před setměním stíhám udělat vlastní průzkum před Zbraslaví. Lidé chodí nad Cholupický tunel nad Pražským okruhem, aby se podívali na jezero vytvořené Berounkou a Vltavou. U zbraslavského zámku se vylilo slepé rameno Berounky Krňák, ale protipovodňová stěna u tenisové haly spolehlivě za pomoci čerpadla vodě odolává. V uších mi zní údiv vnučky Haničky: Co to je! Stromy z vody nerostou!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/14/2013 8:14:22 AM
Františku, povedlo se Vám zprostředkovat moc zajímavý pohled ze zákulisí. To pracovní vytížení docela dobře prezentuje ten oběd z papírové krabice na pracovním stole. Výborně.
6/13/2013 10:51:43 PM
Tak to je strašné, voči vode sme úplne bezmocní. Pán František, prežili ste skutočne náročný týždeň a aj napriek tomu ste ho skvele zdokumentovali......pozdravujem Vás :)
6/13/2013 5:31:40 PM
Ahoj, zaujímavý, smutný aj akčný a pre Teba určite veľmi stresujúci týždeň...Voda je živel, občas nám pripomenie, akí sme maličkí a bezmocní...U nás v Bratislave sme chvalabohu neboli tak veľmi postihnutí a hlavne bez obetí, nové hrádze Dunaj trocha skrotili (pár obrázkov pridám neskôr, mám sklz), ale napríklad mojej priateľke na Devíne to zasiahlo chatu...Maj sa krásne..:))
6/11/2013 6:26:51 PM
Povodně jsou hrozné. Zajímavý pohled do zákulisí a vidět známé tváře trochu jinak. Minulý týden jsem byl na pivku s bývalými kolegy, co dělali u nás v Ostravě (Prostějově,..) 112. V roce 1997 se to moc osvědčilo. To bylo v červenci, v roce 2002 to bylo v srpnu, letos je to červen. A přístě, ... snad se toho už nedožijeme. Raději nemyslet.


left arrowprevious daynext dayright arrow (0112) Zatraceně! Zase povodeň! - 3. 6. 2013