Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 11- bosé nohy na balkóne - 29. 4. 2013
Share week
photo

29. 4.Monday

photo

30. 4.Tuesday

photo

1. 5.Wednesday

photo

2. 5.Thursday

photo

3. 5.Friday

photo

4. 5.Saturday

photo

5. 5.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Ranný rozvoz- ja dieťatko, niekto iný hafkáča. V práci sledujem nové trendy- defeminizáciu upratovačského povolania (bez dešpektu- ja som ako mladá chudobná doktorka po večeroch tiež brigádnicky upratovala, a nebola to moja hanba, ale systému)...Nákupy- nekúpila som, zase skončím pri tričku a džínoch, aj keď mamička by ma radšej videla v kostýme..:)) 5. Ušatá levanduľa (francúzska)- je krásna, ale do Playboya ju nevezmú...6,7- joga a spolujogínky...8. Podvečer na chvíľu peši do práce, ponad trať... 9. Pred polnocou sa naplno prejavili moje kanibalistické sklony a zlupla som slečnu v pásikovanom roláku...:)))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/21/2013 11:45:14 AM
Ahoj Oli! Nakouknutí po delší době, tak se omlouvám. "Bosé nohy na balkoně" je jak název písničky, každopádně fotka je super! Ha, jsme s Tvoji mamkou spřízněni po Beefeaterové stránce:D Moc se mi líbi ta fotka železničních drátů, osvícená slunkem, bw den je taky bezva a fotokurz jakbysmet! Bratislava z Tvých snímků je moc pěkná, máme v plánu se tam se Zdendem v září podívat:)
6/12/2013 8:42:06 AM
Martin, výhľad by som si hneď vymenila s Tebou...Šárko S., ďakujem...:)) Majte sa fajn...:))
6/11/2013 5:56:08 PM
Slečna je pěkná, ale jak já říkávám... málo tlačenky a žádný pivo :) Máš skvostný výhled a překrásnou zahrádku. Pa4 tak takovou ruku jsem onehdá doma taky viděl. Ne9 má něco do sebe. Pěkný týden.
6/9/2013 11:10:20 PM
Noli, pěkný týden, a WB ČB den je nejlepší!!! Červený lak už nevracej, sluší :-) Š.
6/7/2013 10:43:24 PM
PIESKULIARE, krásne nové slovíčko, Ľubo. Keď sa budeš Ty aj my ostatní takto činiť, naša slovenčina bude stále bohatšia...A vďaka aj Tebe , Šárko..:))
6/7/2013 9:21:31 PM
Neskutečně Ti to, Oli, sluší..Líbí se mi fotka, která dala název celému týdnu:-)A líbí se mi černobílý den a líbí se mi workshop..A moc ráda přijdu zas..Na zahradu i k Tobě a vnoučatům..Přesně tak, věk je jenom číslo..A sestry byste mohly s Barunkou být i dneska..:-)Ty "mladě myslíš", proto hned tak nezestárneš..Ahoj, Šárka..
6/7/2013 8:19:46 AM
Výborné, optimistické, farebné (veď aj biela a čierna sú farby, nie?) Páči sa mi nápad protipieskových okuliarov, my sme prestali piesok do pieskoviska kupovať po zistení, že deti najviac baví, porozvláčať ho po celom dvore :-) ale ako náhradu si našli kopu štrku a tam vidím príležitosť pre pieskuliare :-D Chválim návštevu foto workshopu a teším sa na ďalšie fotky, pri ktorých zúročíš skúsenosti:-) Dúfam, že sa slnko čoskoro vráti na oblohu a Dunaj tiež, ale do koryta :-)
6/6/2013 11:17:14 PM
Gabi, moje rozchodníčky začínajú kvitnúť, uvidíš v ďalších weekoch. Patria ku kvietkom, pre ktoré platí:za málo peňazí veľa muziky (sú nenáročné, prežijú aj suchá aj dažde, a keď sa rozrastú, burina medzi nimi takmer nemá šancu)...Babička som a neskutočne si to užívam, a vek je len číslo...Do 40 nás so staršou dcérou Barčou považovali za sestry...Maj sa krásne (vzhľadom na situáciu v rámci možností)...
6/6/2013 10:57:50 PM
Ďakujem všetkým za nákuk (nové slovíčko, vytvorené mnou pre wol). Hanka, máte pravdu, kvietky všetkých veľkostí, tvarov a farieb milujem....(Čo by ste povedali na tykanie??) Slečnu vyrobila dcéra, ja som ju iba zjedla..:) Zdeňku, vďaka, bola som zvedavá, či si niekto všimne VEČIERKU, nesklamal si...:) U nás sa spájala s asociálmi a alkoholikmi, maminka k nim našťastie nepatrí.. Hádanka je včelí plást, brat sa vrátil ku včeláreniu, bude na túto tému obrázkov viac...Honzo, ďakujem, veď Ty a Šárka ste ma na ČB navnadili...:))
6/6/2013 10:14:55 PM
To je krásný týden. Slečna salátová, Tominko, protipískové brýle, nožky na balkóně a na kamínkách, pátek/6... a nejkrásnější je tvoje střecha (rozchodníková, ta je zase mňamííí pro mě :O). Ve čtvrtek ti to moc sluší, v žádném případě nemůžeš být babička :O). Hádanku jsem neuhádla, připomíná mi to nějaký filtr. Ozářená Bratislava vypadá krásně.
6/6/2013 7:31:35 PM
Skvělý týden Oli :) Jako vždy, u mně jsi nejvíc zabodovala s ČB, ale i ostatní dny se povedly :) Měj se krásně!
6/5/2013 11:53:12 PM
Jaj … já jsem dnes zmatený jako včela na jaře. Měl jsem dojem, že jsem tuhle parádní slečnu v roláku viděl u Milana Maxy a pak jsem ji nemohl najít. No nic, to už asi klepe stáří … Výborná je také pondělní osmička. Zamilování od 11 do 14, no vypadá to na hodiny :-))), zvlášť když si nepamatuješ okno. :-)))) Bosé nohy … krásné počasí … škoda, že to nevydrželo. Na čtvrteční jedničce Ti to velmi sluší, kostým by nebylo to pravé. :-) Je to prostě COOL. Adoptuj kravičku … no to je síla. Hádanka … to si budu muset ještě rozmyslet. Maminka s láhvi Beefeateru je skvělá, moc ji to sluší. A ještě vychází z večerky, bude mít pěkný večer. :-) Jo ohňostroj, to je třeba být ve střehu. Letící klobouk je parádní a osmička i Carmen. Oli bezva, líbilo se mi u Tebe.
6/4/2013 12:40:38 PM
Opravdu pestrý týden, ze kterého cítím Vaši lásku k přírodě,v každém dni aspoň jedna kytička : )...a ta slečna v pruhovaném roláku je super : )


Tags more tags

next dayright arrow 11- bosé nohy na balkóne - 29. 4. 2013