Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 35 týden...když v máji je jak v lednu:-( - 23. 5. 2013
Share week
photo

23. 5.Thursday

photo

24. 5.Friday

photo

25. 5.Saturday

photo

26. 5.Sunday

photo

27. 5.Monday

photo

28. 5.Tuesday

photo

29. 5.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Co dělat když je pořád kolem 10-12 stupňů ,,,nikam nechodím a když tak jedu ,,, 1)pustila jsem se do šití a využívám kousky látek :-)2)mlsám dárek k zítřejšímu svátku3-5)Sabina marodí a špatně jí tak se snažím jí dělat jídla která má ráda šišky s mákem 6-7)šiji kapsář do chodby 8)vypínám se 9) a jdu si v klidu přečíst časopis...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/6/2013 10:13:54 PM
Pěkně Vás Jano zdravím. Máte tady moc hezké detaily, třeba žloutky nebo meruňky. Pořiďte si vlastní známku … no pošta musí hledat nové zdroje příjmu. Vypadá to, že bude hezky, dnes už víme více. Jo, už jsem někde u sebe psal, že povodně naši dovolenou zrušily, takže zatím ze setkání nebude nic. Z tohohle počasí není žádné umění chytnout depku, ale pořád jsme na tom lépe, než večeře na poslední šestce. Jano bezva, líbilo se mi tady.
6/4/2013 9:22:29 PM
Počasí bohužel, nebo spíš bohudík neovlivníme,ale když je delší dobu škaredě je to na hlavu. Ale vy jste hrozně šikovná Jani a výrobky vypadají luxusně:)
6/4/2013 2:08:37 PM
No jo, počasí je proti nám, ale další týden bude asi co fotit... :) (černý a mokrý humor)
6/3/2013 7:10:32 PM
To počasí je prostě jaké je, nic nenaděláme, ale už je toho zase moc a ta zima..Brr, v paneláku už se netopí, tak to máme takové syrové..Týden opět krásně voňavý dobrotkama..Jsem ráda, že maminka je v pohodě a hlavně opožděně přeju vše nej k svátku všech Janiček:-)Sábě přeju, ať se brzy uzdraví, i když na té blbnoucí fotce to na umření teda moc nevypadá:-))Obdivuju, když je někdo tak zručný, že si umí leccos ušít, opravit či vyrobit..Já tak dobrá teda nejsem, nějak mi to nebylo dáno do vínku:-)Přeju krásnější a sušší dny, kdy vyběhneme všichni ven, na sluníčko, snad se taky dočkáme..A Vaše Besa je taky plašič, náš Rex se nerad fotí, a jak může, vše mi hatí..Chci např. vyfotit nějaké stéblo nebo pampelišku a on, jakoby tušil, co fotím, jde a pošlape, stéblo zlomí nebo ho rovnou sežere:-))Takže jsme na tom podobně:-))Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 35 týden...když v máji je jak v lednu:-( - 23. 5. 2013