Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Dešťový. Asi podzimní. - 28. 5. 2013
photo

25. 5.Saturday

photo

26. 5.Sunday

photo

27. 5.Monday

photo

28. 5.Tuesday

photo

29. 5.Wednesday

photo

30. 5.Thursday

photo

31. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
A první kvítek je venku. Celý den v práci, na chvíli na oběd a večer domů... Ještě na fotbal - bych zapomněl. Jedna pro efekt a frrrčím
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/9/2013 9:45:43 PM
Jojo, holubi jsou docela fotogeničtí... Já mám jednu starší (a dokonce ČB) tady
6/6/2013 9:05:47 PM
To létání je fakt parádní, jsi dobrý učitel. Také třídění ponožek, tohle někdy zkusím, ale já mám prakticky jen bílé a černé. Jsem dost out. Mohl bych si vzít bílo černou sadu, když budu třeba někde přednášet, člověk má nakonec za všech okolností zůstat svůj. Znamení volno na kolejnici, dobrý. A golf vůbec. Vypadá to, že spíš soused někomu neuhnul. :-) Transportní vosa. Pondělní šestka. Hubení plevele, máma to teď použila na dlažbě a nějak se ji to rozneslo všude … no nic, trávu sekat letos nemusíme. :-) Dvě sluníčka. Holubi jsou výborní, skvěle je, když jsou v protisvětle. Západofka, to je můj způsob, jak vyjádřit že tímto žánrem pohrdám a přitom to prostě vyfotit musím. :-) Páteční mraky jsou skvělé. Martine, líbilo se mi tady.
6/5/2013 6:39:41 PM
Jednoznačně nejhezčí je letecká neděle:-))Já kdysi také "létala":-))Jen mi kromě let přibyla i nějaká ta kila a ta mě přikovala k zemi, bohužel:-))Ale Maťce přeju, ať jí to létá co nejdéle:-))Ponožkování probíhá i u nás a je zajímavé, že někdy máme ponožky na třínohého a jindy zas pračka "spolkne" a již nevydá, co jsem do ní stoprocentně vložila:-))Je to veliká záhada, kolosální..Zdravím Vás i s rodinou..Šárka..
6/5/2013 4:17:49 PM
pěkný fotky středa 9 ....líbí ..zdravím...
6/5/2013 9:55:35 AM
Aha... takto jsem to myslel? (s tím lítáním) :D nene, myslel jsem "opravdu lítat". Ptát se jich nemusím. Tak nějak u nás funguje samocenzura :) Většinou nemají problém s tím, co chci zveřejnit. Někdy dokonce aktivně spolupracují. A včela s nákladem není fotomontáž. Náhodou jsem ji zahlédl a musel jsem vylézt nad ni (do okna). Potom jsem přišel na to, že se stěhují na několika (možná 8) místech sousedovi do staré pergoly. Takže nebyl problém nějakou vyfotit s listem. Tato konkrétní se nemohla trefit do díry a asi 3x ji sfoukl vítr. Válela se tam jak opilec nad ránem. Kladivo s kolejnicí je na oznámení opuštění prostoru za kopcem - na golfovém hřišti, aby mohli další za námi hrát (a nás netrefit)...
6/5/2013 9:05:34 AM
Ahoj Martin, dievčatá na ponožkovej sú podarené, tú budú určite ukazovať svojim vnúčatám (zaujímalo by ma, či musia odsúhlasiť, čo zverejňuješ, alebo sa nepýtaš..) Páči sa mi bodliak,povedené sluníčko a tieňovka na pi/6...Včielka s nákladom ma prekvapila, ak to nie je montáž, tak je to divá včela, a tá Ti neublíži-ak si na ňu nesadneš..:) Lietajúcej Maťke závidím, ja som to nezažila ani v 18 (fičali sme na červenom a Rothmanskách, a z tejto kombinácie nám bolo nanajvýš zle)...Maj sa fajn.. P.S.: pekná foto dňa :)
6/4/2013 10:24:56 PM
Přidávám se, šibenice s kladivem - super! Ponožky jsou u nás už dávno hitem :-) a to stále, ikdyž dcera Maťa už s náma přes rok nebydlí. Souhlasím, sluníčka se povedla a také letka holubů. Také bych chtěl létat aspoň tak jako na snímcích s neděle (7-9). Bylo tu fajně.
6/4/2013 8:45:45 PM
Hneď prvý deň ma počas výletu v prírode zaujal záber visiaceho kladiva, v nedeľu zase blbnutie na dvore a tak ďalej, opäť vydarený týždeň z nášho mesta ;)
6/4/2013 10:22:26 AM
Máte pravdu, že venku to vypadá spíše na podzim :( ale i přes to moc krásný týden a nejvíce mě zaujala středa :)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Dešťový. Asi podzimní. - 28. 5. 2013