Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow NAROZENINOVÝ - 15. 5. 2013
photo

13. 5.Monday

photo

14. 5.Tuesday

photo

15. 5.Wednesday

photo

16. 5.Thursday

photo

17. 5.Friday

photo

18. 5.Saturday

photo

19. 5.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
a odletět do Barcelony...a tam po dni a půl focení zjistit, že nová karta je nemocná a zřejmě jsou snímky navždy ztraceny...snad mi odpustíte a přijmete výběr z následujících dní...výlet do Barcelony jsme si daly navzájem k narozeninám s mámou a sestrou...byly jsme u moře...jedly místní speciality...udělaly si představu, jak by jednou snad měla vypadat Sagrada Familia...podívaly se dovnitř, kde to po třech letech od mé poslední návštěvy vypadá úplně jinak...obdivovaly ji z venku...vyrazily vlakem mimo Barcu na Zubatou horu...cestovaly místními prostředky...a já se už natěšila na další cestu_Temple del Sagrat Cor totiž připomíná pařížský chrám Sacré-Coeur
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/11/2013 5:17:47 PM
Po1 je nejen dobrý nápad, ale i pěkná fotka :) Pá6 má skvělou ocelovou vodu. Zajímavý týden, který sis asi užila
6/9/2013 5:51:17 PM
Noli, Zdeňku, Honzo, Šárko...všem vám moc děkuji za gratulace a za procházku Barcelonou. :-) Díky Šárka.
6/7/2013 9:33:01 PM
Značně opožděně gratuluji k narozeninám a přeju jen to dobré a důležité: Zdraví, lásku, štěstí a dobré světlo:-))A dáreček, co jste si nadělila, ať dobře slouží, a těším se na jeho testování:-)Šárka..
6/6/2013 9:02:48 PM
Taky se přidávám k opožděné gratulaci a přeji vše nejlepší :) Barcelona je super, i přes technické potíže. Doufám, že se tam taky někdy podívám. Sobota se mi líbí nejvíc. Bylo mi tu fajn :)
6/6/2013 6:37:25 PM
Jo a já trubka: všechno nejlepší k narozeninám, i když dodatečně, zato srdečně. :-)
6/6/2013 6:36:21 PM
Vyzobaná slunečnice …. no to si ještě musíte pořádně počkat. The TAP TAP, jsou naprosto úžasní a často na ně myslím, když se chystám začít nadávat na nějakou srandovní nesnáz v životě. A vysmát se smrtce, když jsem na ni krátký, no to je něco co bych chtěl dokázat, až to přijde. Já nikdy nebyl moc pokorný. Úterní šestka, tohle by nemuselo být … no … jasně … Barcelona, nádhera … něco se mi motá, že Sagrat Cor je španělská reakce na pařížský Sacré-Cœur. A Gaudi je podle mého názoru jeden z těch, kteří možná ani nebyli z téhle planety. Až tak z nadhledu, prostorového i časového to všechno viděli. Také se mi moc líbí, že Svatá rodina se staví dodnes. Jo, v sobotu to píšete. Jak je ta čeština pestrá, čtu že jste zmokly a už vím, že s vámi nebyl žádný chlap. :-) Flamenco, to chtělo nějakou akční, rozmazanou fotku. :-) Barceloně pod kůži se nedivím, přinesla jste z ní moc pěkný týden. Mějte se.
6/6/2013 11:58:26 AM
Ahoj Šárko,dodatočne Ti želám len to najlepšie k sviatku, a okrem všetkého toho, čo sa zvyčajne vinšuje, Ti prajem ešte veľa ďalších krásnych obrázkov...Barcelona je nádherná, máme ju s dcérou v pláne, možno v októbri, a teším sa na výlet po stopách Gaudího (o to viac, že som sa na staré kolená učila trocha španielsky- rozumiem veľa, a to najnutnejšie sa dohovorím)...Pokazená karta- Murphy zafungoval, ešte že si to zistila relatívne skoro...5 hviezdičiek, samozrejme...:))


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow NAROZENINOVÝ - 15. 5. 2013