Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0109) Sešli se hasičští mluvčí, začala klíčit ačokča a Jindra na kole píchnul - 13. 5. 2013
photo

11. 5.Saturday

photo

12. 5.Sunday

photo

13. 5.Monday

photo

14. 5.Tuesday

photo

15. 5.Wednesday

photo

16. 5.Thursday

photo

17. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ke snídani domácky upečený chleba v chřestové polévce je neobvyklost, ale proč to nezkusit :-) Ráno vyhlížím mraky, abych se připravil na služební cestu do Lázní Bohdaneč. Před odjezdem pomáhám Martině vybrat šaty na obhajobu bakalářské práce. Doporučuji ji co nejvíce dělat taneční kroky, které tak dobřé umí a určitě na profesory zapůsobí :-) Hlavní slovo na setkání mluvčích měl zlínský Libor Netopil, prezentoval návrh směrnice pro mluvčí. Jimoravský zástupce naopak hovořil, jak novou směrnici zavedli a jak to funguje. Více jako hodinovou zpáteční cestu si krátím focením mraků a kamiónů. Mini koláčky v práci od pana generálního byly výborné, prý je pekl sám :-) Komára na skle auta jsem vyfotil později.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/24/2013 6:40:02 PM
Jé... ale fakt jsem se moc neminul s tím odhadem :) A takhle strašit děti kolonoskopií!! To se nedělá! (Já se snažím čistit organismus těžkým, červeným, španělským a asi na oxid siřičitý bohatým - co na to řekne NOLI??)
5/23/2013 11:21:36 PM
Je super, že ste urobili prvé krôčiky, a dobrá správa je, že veľa poškodených súčiastok sa dá čiastočne alebo úplne opraviť, ak budeme DLHODOBO nalievať správne palivo..(povedané rečou motoristu, ktorej asi každý muž rozumie lepšie)...:)))) Jindrovi odkazujem, nech na Vás dohliadne, lebo nízka voltáž v štandardných zvodoch na EKG môže byť predzvesťou budúcich vážnych kardiálnych problémov...P.S.: Pán René je nielen nádherne fotogenický, ale vyžaruje na mňa aj úžasnú pozitívnu energiu...Majte sa krásne a nech kolono dopadne čo najlepšie...
5/23/2013 11:15:05 PM
Zdravím Vás, pán Špaček, obrázok Po/7- HÁDAJÚCE SA MRAKY- sa mi páči veľmi-preveľmi . Ale rovnako sa mi páči hliva, špargľa, domáci tmavý chlebík. ( a nepáčia sa mi farebné chemické lízatká v detskej puse, aj keď momentka je super).. Ačokču nepoznám, ale všetko tekvicovité je fajn...A keďže STE MA VYZVALI, musím zareagovať. Posledných 20 rokov intenzívne sledujem poznatky okolo zdravšieho spôsobu stravovania, ale hlavne mám toho veľa odskúšaného na sebe a svojej rodine (napr. staršia dcéra bola chorá 2x za 10 rokov, raz na lyžiarskom a raz v tábore- teda na “NORMÁLNEJ STRAVE“) Takže : keby to bolo také jednoduché, že vypijeme pár ampuliek, a telo, ktoré sme humplovali 50 rokov, bude AKO NOVÉ, to by bolo veľmi fajn a ja by som to všetkým ľuďom so zdravotnými problémami želala.....Téma je na dlhú debatu, ak Váš mail funguje, a máte záujem, rada sa Vám ozvem....)))
5/23/2013 7:55:33 PM
Ačokča jede!!! Zdravím srdečně z chladné Ostravy, pane Františku:-)Sedmá fotka středeční se mi moc líbí:-))Pozdravuji tedy i pana Reného a samozřejmě Vaši paní a celou rodinu:-))Šárka..


left arrowprevious daynext dayright arrow (0109) Sešli se hasičští mluvčí, začala klíčit ačokča a Jindra na kole píchnul - 13. 5. 2013