Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day (0110) Angličtina, tryzna, kolonoskopie, myči oken atd. už v normále - 24. 5. 2013
photo

18. 5.Saturday

photo

19. 5.Sunday

photo

20. 5.Monday

photo

21. 5.Tuesday

photo

22. 5.Wednesday

photo

23. 5.Thursday

photo

24. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno si Jindra čte lékařskou zprávu o vyšetření mého tlustého střeva. Říkám si, jen ať se hoch učí! V práci jsem vyhodil baterky k recyklaci do krabice k tomu určené. Asi jsem ještě nepředstavil to, že správcuji intranetový web generálního ředitelství, a tak aspoň jednou jeden náhled do redakčního systému webMagazine. Také jsem dnes dělal internetové stránky věnované konferenci o požární ochraně kulturních památek... pro ilustraci jsem vybral prezentaci požární ochrany kostela, je přece dnes Noc kostelů. Domů jsem přijel později než Jindra na kole. Zdržel jsem se v nákupním Centru Chodov a strávil jsem více jak hodinu v dopravní zácpě na Jižní spojce. Od noční návštěvy nějakého kostela jsem pak upustil. Snad příště.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/29/2013 9:27:43 PM
Jsem rád, že ta hadice dopadla dobře. Fajn týden. M.
5/29/2013 2:55:04 PM
Pán František, nad fotkami z nedele som sa pozastavila o niečo viac a nebehla mi husia koža pri pomyslení na Terezín. Je to hrozne smutné a kruté! Potešili ma ale ostatné Vaše skvelé fotky a fakt, že všetko dobre dopadlo. Prajem mnoho zdravia :)


left arrowprevious day (0110) Angličtina, tryzna, kolonoskopie, myči oken atd. už v normále - 24. 5. 2013