Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Týden chatový a předkopcový - 12. 5. 2013
photo

11. 5.Saturday

photo

12. 5.Sunday

photo

13. 5.Monday

photo

14. 5.Tuesday

photo

15. 5.Wednesday

photo

16. 5.Thursday

photo

17. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Po půlnoci je stále veselo, ale dochází nám... A sakra. Otočme list a šupity dupity na oběd ke Kláře. Mají tady pěkný rohový stůl. Doma je hokej. Co by ne. Hele kytička a hrníčky :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/29/2013 4:14:16 PM
Zdenku, díky za odkaz na agenturu Dobrý den. Včera jsem tam našel jeden rekord, který hravě překoná moje rodina... Děda, táta, brácha, synovec i jeho syn. Pěkně v pořadí a všichni stejné jméno :) Už jsem to přeposlal synovci, ať se nechá zaregistrovat :)
5/29/2013 4:10:03 PM
Jak to stíhám? No to netuším. Někdy mám pocit, že není do čeho píchnout. Ale mám toho ještě připraveno...
5/29/2013 4:07:27 PM
Martin, prezraď, ako to všetko stíhaš...práca, rodina, hobbies, žúry, wol, wol, wol... a ešte k tomu všetkému vyšľachtíš (genetická manipulácia ??)jabĺčko na rajčine...:)))!!! ( aj keď v slovenčine nemáme rajské jablíčko, docvakla mi Tvoje slovní hříčka) Nedeľnú 3 trefne okomentoval Zdeněk ( aj ja ju môžem v menšom množstve, teda whisku ), ut. škarpa :)),tak ako s bažantami a bažanticou to funguje aj medzi ľuďmi- vždy je jedna strana "závislejšia", Maťke sekne účes aj "nadhľad".... Vďaka, pobavil si ma..:)) P.S.: + zverina a krásne foto z prírody..SUPER..:))
5/28/2013 10:05:19 PM
Tato Grants je "letištní" verze. Tam se prodává v litrovém balení a 50% verzi, která na běžném trhu není. Byla s námi i (v dalším týdnu) na kopci, ale jelikož jsem tahal celou noc, to se toho moc popít nedá :) Díky za hvězdičky
5/28/2013 9:32:13 PM
Ano, už si asi hodinu prohlížím Martinovy fotky. Jsou skvělé (všude jsem dal za 5 :-) ). Musím si změnit info v profilu. Whisky na Skotská whisky jednosladová, ikdyž tulamorka je také výborná. Fotku Grants jsem musel ukázat ženě. Takovou jsem ještě neviděl. Preferuji Glandfiddish. V Grants je obsažena z 30% (palírnu vlastní rodina Grantových). Dostal jsem inspiraci na večery, kdy nebude co fotit.
5/23/2013 7:52:32 AM
Fuj, úplně jsem se lekl. Nedělní trojka, to je noční můra pijáka. Ale je tam naděje, v té prostřední ještě malý panák zůstal, že by na ráno? Teď nevím, právě jsem dorazil do práce, přece nezačnu den panákem. Fakt nevím. Ale auto mám v servisu .... Jirka Kotiš nedávno někde psal, že pití zveřejňují jen Ostraváci. Taky by se měl podívat. Jinak je týden standardně veselý nejen nedělním ránem. Jardova škarpa a bažanti, jestli oni nejsou stále vykolejení z té Jardovy příhody. Tintin: holky s Tebou výborně spolupracují. Příprava na výlet, to je odpovědnost, asi to bude významná akce. No jasně jelení guláš ... Různé ponožky se mi občas daří, ale já mám jen černé a bílé a do barvy se snad zatím trefím. :-). 27 ponožek na jedné noze, kolik je tak asi český a Guinnessův rekord? Neměl bys páteční osmičku poslat alespoň do dobrého dne? Martina bezva, už se těším na kopcový týden.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Týden chatový a předkopcový - 12. 5. 2013