Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Maratónský týden - 11. 5. 2013
Share week
photo

11. 5.Saturday

photo

12. 5.Sunday

photo

13. 5.Monday

photo

14. 5.Tuesday

photo

15. 5.Wednesday

photo

16. 5.Thursday

photo

17. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Když jsem se v sobotu ráno probudila, ještě pořád mi v hlavě zněly tóny ze včerejší hudebně-akrobatické akce, která byla naprosto super! Rychle jsem se ale přeladila na farmářskou vlnu a vyrazila na nákupy - výsledkem byly tyhle krásné tulipány (díky, Honzíku!) a něco na zub ke kafíčku. Odpoledne jsem si stále pobrukovala a tak jsem nakonec Pink vysvobodila z obalu a dala si ji znovu live - tentokrát na obrazovce. K večeru jsem usoudila, že toho válení už bylo dost a že je potřeba se taky trochu protáhnout a zacvičit si. Pak jsme dali lehkou večeři a pokračovali na pohodové vlně. Těsně před spaním jsme udělali krátkou přípravu na zítřejší Honzův maratónský běh.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/27/2013 4:09:45 PM
Díky, díky všem za milé komentáře. Jsem ráda, že mé týdny mají u spousty z Vás odezvu. To úterý mi také udělalo radost, že se naskytla možnost v jeden den vyfotit vše to, čeho mám občas plné zuby. A jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si toho všímá...Šárko, myslím, že v takovém nákupním centru by se dala udělat velká socio-psychologická studie. Já se řídím heslem všeho s mírou, takže tam chodím, ale rozhodně bych tam třeba netrávila víkendy natož s dětmi. Takže díky a pokud máte chuť, mrkněte na další můj týden a mějte se všichni pěkně!
5/27/2013 1:36:45 PM
Tak jsem našel někoho, kdo má stejnou startovní čáru :-) . Shrnu to za všehchny týdny co jsem viděl. Líbí se mi: socialistický bratr, nejsem na facebooku, barevné tajemství a "super maraton" ! U nás v IT kanclu je IN ten, kdo není na facebooku. Kolegyně ho sice má, ale z praktických důvodů, aby zjistila, kdy bude u nich doma párty, co pořádá její syn :-) . Díky, nechci. Donutí mě jen pracovní povinnosti. K "chrámům konzumu". Koukám s okna kanceláře na jeden takový (Nová Karolína), stojí tu už přes rok a ještě jsem v něm nebyl. Uvidím, jak dlouho to vydržím. Abych nezapomněl, líbily se mi fotky s vínem a nohy v chatě :-).
5/26/2013 10:33:50 PM
Zaujímavé, originálne, výborné...:)))
5/26/2013 8:23:25 PM
Fajný týden, a ta Vespa to je můj sen :-)
5/26/2013 9:08:54 AM
Marti, maratón je pefektní, ale nejvíc mne oslovilo to úterý, protože tenhle náš životní styl úplně nesnáším..Absolutně nechápu, proč, a hlavně nač, pořád vyrůstají obrovitá megaobchodní centra oplývající až bezduchou pompézností..Většina lidí si tam vlastně ani koupit nic moc nechce a čas zabíjet se dá mnohem krásněji..Nic pro mně:-))NA jedné straně butiky plné značkových hadříčků a na druhé straně ubohost opuštěných a skoro neexistujících duší lidí bez domova a cíle..To je naše hloupá doba..Ale dost pesimismu..Moc se mi líbí krásný rozesmátý autoportrét a těším se na další týdny..Praha se mi neokouká, ani kdyby ji fotilo tisíc fotografů najednou:-)))Hned bych se tam rozjela a toulala se také:-)Šárka..
5/21/2013 2:18:20 PM
Nejvíc mě textem pobavilo úterý a naše uspěchaná doba! Fotky jsou skvělé v každém dnu, ale největším favoritem je pro mě čtvrtek a úžasně zdokumentovaný maraton :-)! SKVĚLÝ! :-)


Tags more tags

next dayright arrow Maratónský týden - 11. 5. 2013