Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 50 weekov takmer za 3 roky - 7. 5. 2013
photo

3. 5.Friday

photo

4. 5.Saturday

photo

5. 5.Sunday

photo

6. 5.Monday

photo

7. 5.Tuesday

photo

8. 5.Wednesday

photo

9. 5.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1. Kolega je taký nevyliečiteľný nakupovač. Tento raz si zaobstaral špeciálne topánky :-) 2. Ale pracovať sa musí :-). 3. Ostal mi doma mak, tak som si robila v robote slíže s makom, mňamka. 4. A pracujem.... 5. Aj Dessík už by chcel ísť von sa hrať s Lasanou. 6. Ja ešte vypisujem nejaké poznámky. 7. Ale o chvíľu už som bola pred obchoďákom, akurát ja s vozíkom pred obchodom a auto s dáždnikom ďaleko :-))) 8. Dali sme s kamošom badminton. 9. A nevyhnutná sprcha ;-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/19/2013 11:26:12 PM
Ty Vaše bruslařské výkony, já před tím sedám na zadek. Šnek je parádní, no je to překážka. Já mám s nimi občas problém na kole. Když se vyrojí, tak nevím kudy kam. Nemá povahu na to, abych je jen tak přejel. Už jsem kvůli šnekovi i havaroval. Pondělní keška je fantastická, tu založil asi nějaký neortodoxní katolík. Vodáci na Moravě … co dodat … :-(((((. A držím palce v úsilí dosáhnout YoL. Není to těžké, ale přijdou 3-4 místa s lokální depkou, kdy se bude zdát, že to je na prd. Když se tohle překoná, tak už noc nestojí v cestě. Mějte se.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 50 weekov takmer za 3 roky - 7. 5. 2013