Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Skalice, Hrabůvka a Kunzov - 8. 5. 2013
photo

2. 5.Thursday

photo

3. 5.Friday

photo

4. 5.Saturday

photo

5. 5.Sunday

photo

6. 5.Monday

photo

7. 5.Tuesday

photo

8. 5.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1-2) Ranní vstávaní. (3-4). Je hezky, jedeme na chatu. Po cestě se stavíme pro dceru. (5). Rychle na pivko, dokud je hezky. (6). Oběd. (7) Zasloužený odpočinek :-) . (8) Úkoly je třeba plnit. (9) Zástávka u rodičů pro slivovici.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/20/2013 11:19:04 PM
S GPSkou se už několik let snažím najít technologii jak ukládat lokalizaci do fotek, ale stále jsem nenašel nic použitelného. Užuž jsem byl v cíli u Googlu v Picase, ale oni to mezitím změnili na blbé Google+ a tu krásu s mapou a trasou mi vymazali. Třeba na turné 2010, jsem to měl s polohou, mapou, prostě paráda. A teď to tam je takové nijaké. Jsem na ně naštvaný a zatím nezkoumám, co se s tím dá dělat. :-( Do fotek to jde celkem jednoduše hromadně vložit třeba v Zoneru ze souboru trasy z každé GPSky nebo navigace. Já používám Androidový telefon. Ale co s GPSkou ve fotce, když to není kde propojit s mapou.
5/20/2013 11:18:38 PM
Tarokových dresů je celkem 12, Pagát, Adler, 13-20, Mond a Škýz. Akorát jak stárneme, tak mnozí mají hosipa a zapomínají si dresy na akce brát. Dresy jsme si vyrobili asi před dvě roky ku příležitosti pětistého hraní v naší domovské hospodě U Dluhošů. Chtěl jsem dát odkaz na fotky a koukám, že to nemám zveřejněné. Tak jsem to teď napravil. Speciálně tato fotka je skoro kompletní.
5/20/2013 9:32:54 PM
Ještě k Bobrovi. Je to ten pán co kouří na devítce v sobotu.
5/20/2013 9:31:34 PM
Díky za komentář a odkazy. Mond nebo na 16 na triku je fakt cool :-) . Kešky jsou super. Kolega je velký fanda. Na Suarasari v Helsinkách jsem mu jednu pomohl najít. GPS mám už 4 roky a externí. To jsem s ní měřil i procházky v Běláku :-). Na tabletu jsem ji ještě moc nezkoušel, ale uvidíme. Když vidím ten list, tak mě začíná svrbět ruka. K vaječině. Já se zmohl je na domácí tvorbu v kuchyni. Mraky byly úžasné a já o víkendu nechal oba širokáče doma :-(. S padesátkou to není ono.
5/20/2013 7:16:59 PM
Tady také vidím sama známá místa, ta čtvrteční čtyřka je zajímavá. A když začnou padat ty nahé cikánky …. :-) Basket: Pavla jsem už pozdravil a tak vím odkud se znáte. :-) Nový foťák vypadá, že se dá dát do kapsičky u košile, to je pro WoL ideální. Teď se mne zrovna kamarád ptal, proč jsem měl na turné kompakt a na vaječině zrcadlovku. No, na vaječině jsem měl na focení více času. :-) Stadion je úžasný, ten mám zase spojený s Werichovou pohádkou O kloboučku s pérem sojčím. Tam na něm Honza objel celý svět. Bobr je fakt machr. Nad úterní sedmičkou jsem strávil hodně času, ale fakt nevím, kdo by tady mohl pracovat. :-) Jirko, líbilo se mi tady.


Tags more tags

left arrowprevious day Skalice, Hrabůvka a Kunzov - 8. 5. 2013