Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 80/28 Zkouším fotit tablo - 9. 4. 2013
photo

4. 4.Thursday

photo

5. 4.Friday

photo

6. 4.Saturday

photo

7. 4.Sunday

photo

8. 4.Monday

photo

9. 4.Tuesday

photo

10. 4.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jedeme do Kunštátu ke speciálnímu lékaři. Zdenda měl vždycky problémy atopickým ekzémem, doktoři ho ládovali hormony a vždy se mu to spravilo jen na chvíli. Tento doktor zjistil, že Zdenda netrpí žádným ekzémem, ale plísní. V ordinaci má speciální přístroj - plazmový generátor, který vysílá frekvence, které ničí daný škodlivý organismus. Léčí se tím jak plísně, tak i různé mikroorganismy, záněty i rakovina. Nejprve se najde hajzlík, který vám škodí, každý má svou frekvenci a pak chodíte na několik ''ozařování''. Zdendovi to už po 2. sezení výrazně pomohlo. Je vtipný, jak tohle dnešní medicína založená pouze na farmaceutických lécích vůbec neřeší. A jakto, že u Zdendy nepoznali co mu doopravdy je? Strašný. Doufám, že se z toho Zdeník dostane a už mu plíseň nebude otravovat život. Chodíme na sezení společně, protože je prý možný, že v sobě taky něco mám, tak abych potom nenakazila zpětně Zdendy. Cestou domů kupujeme Fredovi rybičky. Navečer jdu trénovat Woodyho do divadla.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/13/2013 3:17:40 PM
Ještě musím doplnit 3 týdny a jupí, budu v přítomnosti:D Poslední dobou nestíhám ani sledovat WOL:(, musím to pak napravit! ZD: doufám, že i příští rok nějaká tabla nafotím, docela mě to baví, jak focení, tak i práce s lidmi. Díky za návštěvu:)
5/13/2013 9:48:17 AM
U tohoto týdne jsem si hned vybavil jak jsem fotil první tabla :-)
5/12/2013 3:57:43 PM
Ahoj. Koukám, že skluz už je skoro za tebou :) Super týden. Sobotní okýnka se mi líbí a středa celá. Měj se, pozdravuj.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 80/28 Zkouším fotit tablo - 9. 4. 2013