Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Blb nového typu - 23. 4. 2013
photo

19. 4.Friday

photo

20. 4.Saturday

photo

21. 4.Sunday

photo

22. 4.Monday

photo

23. 4.Tuesday

photo

24. 4.Wednesday

photo

25. 4.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Opäť cestou do práce východ Slniečka. Človek aby kvôli foteniu vstával o 20minút skorej :-). Ale tak kakafko mi neutečie :-). Ani hermelín čo som mala na obed :-). A popráci frčím na krst knihy Blb nového typu. Pomáhala som kamošovi s technickou prípravou knihy, tak som bola pozvaná. Kniha je o ľudskej pohodlnosti a lenivosti. Keď sa s kamošom bavím na túto tému, tak sa vždy hádame :-). Ak chcete kuknúť knihu tak môžete pozrieť odkaz. Po krste ešte ideme s Maťou k starenke. Za Alíkom. Je tam aj strýc s kamoššom. A lúčim sa so starenkou ale tá už pozerá nejakú detektívku :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/9/2013 6:56:40 AM
Ďakujem za komenty :-). Jj, opary sa mňa držia, niekedy mam dlho klud a niekedy otravujú... Jo, a segedin je moje obľúbené jedlo. Aj keď to možno z mojích fotiek občas nevyzerá, tak si potrpím na slovenskú a českú kuchyňu. Mňam. To Zdeňu: je to retiazka od toaleťáku :-). Ešte pod ňou máme takový ten hranatý zásobník na tie štvorčekové toaletné papiere, čo boli kedysi za socializmu :-). A nikto jaksi nejsme schopní to dať dolu. Určite niekedy vyfotím :-). Krásny dník všetkým prajem
5/7/2013 8:46:35 PM
Ach ty opary, mě naštěstí více méně přešly s příchodem manžela:)Na česnek se chystám už roky, asi si ho budu muset vysadit na domek:)Krásný týden:)
5/6/2013 10:48:47 PM
Opary trpí moje žena, je mi ji vždy velmi líto. Segedín miluji. Líbí se mi páteční pětka a devítku neuhádnu, tedy je to nějaký řetízek. Že by k zajištění oken v lodžii? Medvědí česnek je výborná bylina na kde co. Zelená nedělní devítka. Úterní jednička. Blb nového typu … no podle mne blb zůstane blbem a na typu v tomto případě nezáleží. Ale s Werichovou úvodní citaci bez výhrad souhlasím. Středeční devítka … ty Vaše dětské vychytávky už jsem myslím někde obdivoval, výborné. Lenko, líbilo se mi to tady.
5/6/2013 1:29:42 PM
První myšlenka jako u Martina :)) Zrovna nedávno jsem si doma stěžoval, že mi ho nikdo neuvaří (a sám to neumím). Příjemný týden s řadou krásných fotek.
5/6/2013 10:48:38 AM
Teda, ta ranni v utery je prekrasna, samozrejme mimo-jine -)
5/6/2013 10:12:35 AM
...ach jaj, dnes tu dává každej jídlo a ještě k tomu moje oblíbené :) Pěkný týden


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Blb nového typu - 23. 4. 2013