Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 70. Carpe Diem! - 20. 4. 2013
photo

19. 4.Friday

photo

20. 4.Saturday

photo

21. 4.Sunday

photo

22. 4.Monday

photo

23. 4.Tuesday

photo

24. 4.Wednesday

photo

25. 4.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
No ale dosť bolo srandy...Dnes prídu domov deti, ale predtým si ešte užijeme posledné voľné chvile. Zašli sme na pamätník francúzskych partizánov. Je odtiaľ pekný výhľad. Potom ešte na pizzu Na brod (Martine, tak sme sa tesne minuli, nevedel som, že sa to volá aj u starej indiánky a dnu som nikdy nebol, len von na terase :-)A je to tu...vlak priviezol babku, dedka a detičky a zážitok v nich pretrváva,aj doma sa hrajú s vlakmi, to je ale u Lea bežná vec :-) Večer idem výnimočne ja k Igorovi.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/7/2013 3:48:30 PM
:-))))) Oli bez problémů. Mejl je v profilu: "zdenek.kamrla@volny.cz". A člověk se má každý den dozvědět něco nového, aby věděl že ten den měl nějaký smysl. :-) Jo a ještě jedno PS: to posílání do FR na poslední chvíli má hlavní účel, že do poslední chvíle většinou nevím, jestli mne ta nejlepší fotka tématu teprve nečeká. :-) Třeba teď Aničku s kabelkou jsem vyfotil teprve včera večer. No a že udělám 90% práce ve zbývajících 10% vymezeného času … no tak si tady v Ostravě žijeme. :-)))
5/7/2013 12:14:02 PM
Ľubo, musím reagovať na Zdeňka: Zdeňku, videla som, že obrázky do FV- Z mého domova si pridával úplne na poslednú chvíľu, takže asi patríš k procrastinátorom, ktorí nestíhajú a všetko robia na poslednú možnú chvíľu, takže ak sa nepolepšíš a naozaj dôkladne budeš odkladať vlastný exitus, tých 93 je reálnych a ja Ti to želám....Môžem Ti poslať jednu technickú otázku na mail?..P.S.: mne Jelínková evokovala iba slivovicu, opäť som si rozšírila obzor...:)))
5/7/2013 11:54:31 AM
No … slušný odhad, tak nějak to mám v plánu. Ale nevím jestli mi to vyjde, já si minimálně jednou ročně schopnost nároku na život testuji cyklistickým výletem na Lysou horu. Celkem to je cca 130 km, a převýšení na posledních 8 km je 719 m. Počítám, že v tom posledním úseku to jednou všechny buňky vzdají. Ovšem až na tu jednu otužilou (začnu ji říkat Jelínková, po první české přemožitelce Lamanškého průlivu), ta má už poslání a prostě přežít musí. Pokud to nastane ve třiadevadesáti, tak umřu pyšně. :-))))
5/7/2013 11:29:21 AM
Ahoj Ľubo, Tvojej manželke želám, nech jej ten závideniahodný metabolizmus vydrží čo najdlhšie,s kvetinkou to bol pokus o žart (je mi jasné z Tvojich weekov,že máš k prírode pekný vzťah), 3.3. 2014 ak všetko dožije (teda Hugo, Vaše manželstvo a ja)tak si aspoň na diaľku priťukneme... Livka je krásna a bude krajšia, len jej pls. nedávaj KLOBÁSY (to je na dlhšiu debatu, som jednak profesionálne deformovaná, jednak je to moje hobby, a veľa vecí čo sa týka výživy mám odskúšaných v praxi:)) Barčine foto sú v mojich weekoch : v Rodinnom- nedeľa 7 na chladničke, streda 2, vo Februárovom nedeľa 1 aj 3....P.S. V Hugovi mám obraz na tienitku, už sa teším na tú Zdeňkovu otužilú bunku( tak o 40 rokov??).....:)))
5/7/2013 10:07:24 AM
Fuj! Studená voda!
5/7/2013 10:03:29 AM
:-) Samozřejmě bude mrkat poslední živá buňka. Já mám jednu, extra odolnou a k nějakému takovému účelu si ji celý život vychovávám. Musí ráno dělat kliky, sprchovat se studenou vodou a podobně. :-)
5/7/2013 9:27:14 AM
Ďakujem všetkým za zastavenie, Martine, pivo môžeš miešať, v malých dávkach v akomkoľvek množstve :-D Zdeňku, predstava ako mrkáš na NOLI v objektíve mikroskopu ma pobavila, len neviem celkom dobre ako sa dá mrkať kúskom obličky :-D
5/7/2013 9:24:03 AM
Ahoj NOLI,budem poctený, ak si budeme tykať :-) Takže k Tvojim otázkam: 1. Je to deväťsil lekársky, ešte nerozkvitnutý a je na voľnom priestranstve, takže snáď ma neobvinia z odcudzenia :-D 2. Moja krásna štíhla manželka chvíľu na tú pizzu pozerala a potom ju zblajzla, len taký fukot :-D 3. S Hugom máme spoločný sviatok - 3.3 my máme výročie svadby, takže niekedy môžme osláviť spoločne :-)Ďakujem za návštevu, pozdravujem do Bratislavy a odfoť dcéru, nech máme predstavu, čo nám vyrastie :-)
5/6/2013 11:49:20 PM
Zdravím Vás (ŤA ??) Ľubo...Pestrý a veselý týždeň..Mám zopár otázok: 1. Nie sú to na so/5 vo vašej záhrade tie chránené vstavače, čo zmizli nedávno z Devínskej?(bolo to dnes v správach)... 2. Krásna, štíhla pani manželka sa na tú pizzu len pozerá, však ? P.S.: Vidím, že Hugo začína byť na WOL populárny...pozdravuje a odkazuje, že návštevy prijíma 3.3. (narodeniny) a 1.4. (meniny)... P.S.2: Už viem, prečo som na Livku tak zaťažená- veľmi sa podobá na moju staršiu dcéru Barborku v tom veku, len tá bola v tmavom vydaní...Pekný večer :)))
5/6/2013 10:20:52 PM
Pěkně umíš Ľubo užívat života, pěkně. Barvy, světla, život, je to moc hezká inspirace. Stejně ze života nikdo nevyváznem živí a tak … Carpe Diem! A skončit u NOLI v Hugovi není špatná představa. Já bych na ni mrkl, ta by koukala. :-) Měj se.
5/6/2013 4:51:28 PM
Hezký barevný week.
5/6/2013 10:06:34 AM
Nadělal si mi chutě pizzou od brodu. (ne, nejmenuje se to "U staré indiánky" :) ) Létající děti nemají chybu a my jsme s mými dětmi ve stadiu příprav "podobných" fotek. ...nejdřív budvar, potom bažant. Jen aby se to nepomíchalo :)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 70. Carpe Diem! - 20. 4. 2013