Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0106) Překročil jsem dva roky... - 25. 4. 2013
photo

20. 4.Saturday

photo

21. 4.Sunday

photo

22. 4.Monday

photo

23. 4.Tuesday

photo

24. 4.Wednesday

photo

25. 4.Thursday

photo

26. 4.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes si cyklista Jindra na 20 kilometrovou cestu do práce vzal i teplejší mikinu. Obědváme u konkurence v kantýně Fotolabu, venku nabízeli čerstvé steaky s osmaženou ciabatou. Na sošku sv. Floriána, patrona hasičů, jsem natrefil před dveřmi kolegy Zoltána S. Právě ji stěhoval, aby mohl Floriána představit na sobotním otvírání sezóny Expozice požární techniky ve Zbirohu. Prý dřevěná soška kdysi stála 30 tisíc korun. V nové zbraslavské optice jsem si nechal opravit brýle a po změření zraku jsem si koupil i brýle na čtení. Taky jsem dnes převážel vnoučata a byl jsem na schůzi bytového družstva, kde se podávaly informace a kde se hlasovalo. Kouzelné jsou hlasovací umělohmotné kartičky s různými slovy. Já bývám držitelem slova "svítí".
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/10/2013 2:18:22 PM
Všem velice děkuji za milé komentáře. Noli, Jindrovi cyklistovi jsem varování vyřídil, ale na varování nedbá a jezdí pořád, i dnes v dešti. Ľubo a Šárko, díky pochvale je moje žena k mému focení zase o něco vstřícnější :-) Zdeňku, kdysi jsem chodil i na zubní kliniku a teď nechci ani zuby ani zubaře... vstup na ústřední úřady je asi všude stejný, když jdu k lékaři na ministerstvu zdravotnictví, tak procházím bezpečnostním rámem a rentgenují mi tašku..., hm, a kdybyste se ke mě někdy stavil, tak byste musel do V.I.P. zóny, tedy ještě za jedny skleněné dveře otevírající se na pípnutí :-)
5/1/2013 10:13:38 PM
Gratuluji k obdivuhodnému výkonu, to chce fakt morálku. Ve Vašem případě ještě prakticky on-line bez výpadků. Smekám, i když jsem klobouk nikdy nenosil. Výborná je hned sobotní jednička, krásně ladí. Pak zaujala osmička, Šárka Lisníková to v aktuálním týdnu nazvala dětské granule, což mne pobavilo a je to docela výstižné. Do práce na kole … už se také těším. Dlouhá zima a aktuální zánět zvukovodu ale mají za následek, že kolo je stále ve sklepě. Chlapi v Lidlu …. jaký je opak feminizace. Maskulinizace se v tomto slova smyslu nepoužívá, ale možná to začíná. :-) Dramatické oblohy Vám jdou, to už víme. Vstup na Vaše pracoviště si pamatuji, když jsem tam před 8-10 léty pravidelně chodíval. Má rekord v době přístupu. Odevzdat občanku, počkat na vyplnění vizitky a dokladů, asi podepsat nějaké prohlášení, že když zakopnu na chodbě, tak jsem debil já a pak počkat na doprovod. Vždy jsem jezdil na schůzky o půlhodinu dříve. :-) Zub: už jste slyšel o zubním lékaři? :-)
5/1/2013 9:23:58 PM
Gratuluji k výkonu. Celé 2 roky se Vám daří skvěle zachytit vše kolem. Rád se zase stavím :)
5/1/2013 2:41:36 PM
Vaše týdny jsou vždycky zajímavé, ukážete nám prostředí, kam se těžko dostaneme..A máte fakt mistrné oko na zachycování okolí..Milujete svou paní a milujete svou rodinku, jste prostě sympaťák a já vždycky ráda kouknu, co je Špačkových nového..Opatrujte se a brzo na viděnou!:-)Šárka..
5/1/2013 1:15:03 PM
To je obivuhodná šňůra, gratuluji. Umocněná kvalitou a tím, že máte stále co říci ...
4/30/2013 11:02:27 PM
Musím Vám blahoželať k dvom rokom, ku krásnym vnúčatám, ku krásnemu vzťahu s Vašou ženou, k zaujímavému rozhovoru v minulom FV, schopnosti samovytrhnutia stoličky a samozrejme ku skvelým fotkám :-)
4/30/2013 5:25:36 PM
Spomenula som si na Toma Hanksa v Stroskotancovi, dúfam, že to vyťahovanie zuba bolo menej drastické a že Vám ich zostalo viac ako pánovi René...P.S.: Cyklisti sú ohrozený druh(aj v mojom nasledujúcom weeku), tak nech si Jindro dáva pozor, ak ho nezrazí nejaký blázon (s akým mal skúsenosť Zdeněk K. ), tak sa pri tej zdravej strave dožije aspoň 100 rokov a možno aj so svojimi zubami...:)).. Pekný deň...


left arrowprevious daynext dayright arrow (0106) Překročil jsem dva roky... - 25. 4. 2013