Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Geocachingovy - 12. 4. 2013
Share week
photo

12. 4.Friday

photo

13. 4.Saturday

photo

14. 4.Sunday

photo

15. 4.Monday

photo

16. 4.Tuesday

photo

17. 4.Wednesday

photo

18. 4.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Žeby sme piatkové ráno začali fernetom? No, lepšie bude ak zostaneme u mlieka :-).Aj Janka vysvetluje Karlovi, že mlieko je lepšie.... no, snáď hovorí o mlieku :-). Monika vie relaxovať aj počas roboty. A ja sa už obliekam a vyrážam rozhýbať kosti do badmintonovej haly. Po vyplavení adrenalínu ešte frčíme nakúpiť a víkend sa môže začať :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/24/2013 11:25:36 PM
Lenka, vďaka tomuto týždňu som si rozšírila obzory- s termínom keška som sa stretla prvý raz, dcéry som sa radšej neopýtala (viem si živo predstaviť to prevrátenie očí, že TO neviem..) Ale internet ma zachránil a som už v obraze... Hoci keď tak premýšľam, určitú obdobu tejto zábavky sme praktizovali aj my , starší- na narodeninovej party Sandry sme po záhrade poschovávali rôzne drobnosti a pomocou indícií ich deti hľadali (aj keď bez navigácie)..:))) Pekný týždeň...
4/24/2013 8:50:22 AM
Teda, tomu rikam uspesny lov Leni :-)tolik kesek jsme my nedali za cely minuly rok, ale snad se to tento rok zlepsi a budeme vyrazet i s georobotkem Sarah :-) samozrejme nekdy i s vama, pokud nepujdete zase takovou streku - uf. Jinak moc povedeny tyden..zatim se mi libi nejvic :-)


Tags more tags

next dayright arrow Geocachingovy - 12. 4. 2013