Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 6.týden - Ve zdravém těle zdravý duch :-) - 10. 4. 2013
photo

7. 4.Sunday

photo

8. 4.Monday

photo

9. 4.Tuesday

photo

10. 4.Wednesday

photo

11. 4.Thursday

photo

12. 4.Friday

photo

13. 4.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Asi už je opravdu na čase stavit se v hodinářství pro novou baterku, nemůžu žít zamrzlá v čase pořád. Kluci dnes objevili v novinách rubriku s intimní seznamkou a nestačí se divit, co všechno jsou schopné dámy v letech veřejně inzerovat :-). Hlavně že je veselo! Odpoledne vezmu svůj cestovní batůžek (příště už snad nový foto-batoh) a namířím si to do starého města. Procházím kolem americké ambasády a zastavím se až u svého oblíbeného ateliéru, kde strávím zbytek dne ve společnosti svých kamarádek a dobrého bílého vína. Blbneme, fotíme, skvěle se bavíme a ten čas tak utíká...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/20/2013 11:56:47 PM
Pekný, pestrý týždeň. Pripomenulo mi to náš teambuilding, z ktorého sme si ale odniesli len spomienku na dobré jedlo :-) oveľa radšej by som sa zúčastnil nejakého dobrého foto workshopu...možno keď budem veľký :-D
4/19/2013 10:23:03 PM
jani krásný světlý týden!!!!
4/19/2013 6:50:35 PM
Skvělý týden :) Líbí se mi fotka z myčky. Mějte se
4/19/2013 11:05:42 AM
Pre mňa sú top štvr/2 a sob/9... Pekný deň....:))
4/15/2013 9:18:33 AM
Doufám, že jste si Zdeňku užil příjemný výlet a už se těším, až si tu z něj budu moct prohlédnout nějaké obrázky. Venku je prostě úžasně a je potřeba to sluníčko i začínající jaro pořádně vychutnávat :-) Kdyby to jen trošku šlo Šárko, tak Tě s sebou do ateliéru vezmu ráda. Ona to zase taková věda není :-)! Tuto sobotu mě čeká workshop s panem Vanem, jak jsem Ti o něm psala, tak Ti pořídím na památku nějakou jeho fotku a třeba už budeš moct na příští osobně :-)! Krásný den všem!
4/14/2013 9:33:14 AM
Dobrá zpráva, tělo jest zdrávo a duch též, to je dobře:-)Skvělý týden, hrozně by mě bavilo focení v ateliéru:-)Já jsem si jedinkrát cwakla v aťase, to když jsem šla se synem nechat ho vyfotit na obč. průkaz:-)Nevím prakticky lautr nic o svícení, synchronizaci blesků, a tak by to mohla bejt veliká junda:-)))Stativ je "kus", tak teď už jen ten jarní "rozpuk" a máš o zábavu postaráno:-)Taky se těším, to jaro už teď cítím ve vzduchu, teď už je tu, i když je ještě takové rozpačité:-)Jani, měj se jarně,buď zdravá a těším se na další setkání:-)Šárka..
4/14/2013 9:00:51 AM
Ve zdravém těle zdravý duch. Nebo vzduch? No nevím, na večeři byl zdravý hrách. :-) Mám dnes nějakou infantilní náladu. To bude tím, že venku je konečně sluníčko, chystáme se na výlet a stejně jako Vy se těším na to jarní focení. Až zalehnu do trávy, dnes jedeme do Beskyd, tak to půjde. Ono to půjde i v Ostravě, ale budu si na sebe muset navléknout nějakou ochranu proti psím exkrementům. Stativ vypadá stabilně, tak hodně štěstí. Také nový objektiv a při Vašem talentu a úctyhodném úsilí se sebevzdělávat si dovolím předpokládat, že se jednou budu chlubit, že Vás alespoň virtuálně znám. Jano, moc se mi tady líbilo, působí to na mne velmi jarně a je to výborný start do dnešního výletu. Děkuji.
4/13/2013 9:31:16 PM
Ano.... opět skvělé a zajímavé.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 6.týden - Ve zdravém těle zdravý duch :-) - 10. 4. 2013