Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day 73/21 Koťata jdou do světa - 20. 2. 2013
photo

14. 2.Thursday

photo

15. 2.Friday

photo

16. 2.Saturday

photo

17. 2.Sunday

photo

18. 2.Monday

photo

19. 2.Tuesday

photo

20. 2.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Koně se pasou. Dokrmujeme je i venku senem, když je zima. Emilčin poleh:D Jedu do školy. Mám zajímavý předmět Muzeum a médium fotografie, ve kterém diskutujeme o fotografech a jejich dílech. Dnes bereme autoportréty, kde nemůže chybět slavná Cindy Sherman:) Zátiší s tulipány - Zdendův bratr se s přítelkyní přestěhovali do nového bytu, tak je předkolaudačka. Večer si brnkám na ukulele, dávám Emilce prášek a krabici od bot jako domeček a valím spát.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/17/2013 12:46:47 PM
Ahoj, Lidka, verím, že roky na veterine, aj keď boli ťažké, nevnímaš ako stratené-hneď by som sa vrátila do školy, možno časom začnem univerzitu tretieho veku- dejiny fotografie alebo niečo podobné :)) Ďakujem za fotku, aj keď je ešte bez popiskov.. A to, že rodičia svoje nenaplnené ambície premietajú na svoje deti pochopíš, keď ich budeš mať (ja som aktívne krasokorčuľovala, a tiež som veľmi chcela , aby dcéry pokračovali...nevyšlo to, ale vyzerá, že vnučka Natalka je živé striebro a muzikálna, takže možno podedila(pobabila) niečo zo mňa...Pozdravujem aj Honzu, a keď budete mať cestu do BA, dúfam že sa ozveš a zastavíte sa...
4/16/2013 8:58:26 PM
Zdravím všechny:) Oli, těší mě, Lída:) Mno, s tou veterinou je to těžké. Byla jsem tam 4 roky a bylo to jen trápení. Biochemie, Histologie šla ztěžka, ale nejhorší byl přístup tamějších profesorů. Navíc jsem si uvědomila, že přestože zvířata miluju, nemohla bych být veterinářem a že školu dělám vlastně už jen, protože to chtěla mamka. Ta nemohla studovat lékařství za komunismu, tak to chtěla aspoň přes mě. Chyba. Raději - až budu důchodce:D, pořídím si domek s pozemkem a budu provozovat útulek pro opuštěná zvířata. Ale biologie mě baví pořád, je to skvělá věda. Minulý týden jsem speciálně pro tebe nafotila do weeku vtipný obrázek s laboratorní tématikou:D Čau Honzo, 365 jsem nakonec nezačala, ale mám nový projekt. O něm později doufám, že vyje. Šárko, děkuji:) zatím nám to klape a myslím, že ještě dlouho bude:) Příští semestr mám v plánu zaměřit se ještě víc na fotografické předměty, je to hrozně zajímavé. Bylo by super, kdyby ten sraz WOL vyšel a mohla se s vámi všemi poznat osobně:)
4/16/2013 8:02:13 PM
Prožívám to S Vámi, Liduš:-)Emilka vypadá líp a přála bych jí(a Vám taky), aby se uzdravila..Ten předmět, co tm berete fotografy a hovoříte o jejich dílech, tak to by se mi moc líbilo:-)A gratuluji k tomu tříletému výročí..Ať Vám to hezky klape dál, není nad krásný vztah :-))Držím palce, Šárka..
4/16/2013 4:36:00 PM
Pěkný týden. Jsem rád, že je Em. v pořádku, ikdyž moc na potkany nejsem :) Stejně tak jsem rád, že jsem inspiroval, ale asi není čím. Docela tu 365tku flákám, není se čeho bát. S wolem se to pěkně prolíná. Měj se a pozdravuj "přítule" :)
4/16/2013 1:15:38 PM
Vaša láska ku zvieratkám je obdivuhodná...Škoda, že ste nezostali na veterine, myslím, že by z Vás bola úžasná zverolekárka..Emilka je zlatučká, radšej nebudem pozerať dopredu, ako skončí....Tulipán je krásne nafotený, zaslúžil si farbu...:)) P.S.: Ak by Vám neprekážalo tykanie, ja som OLI. Pekný deň..:))


Tags more tags

left arrowprevious day 73/21 Koťata jdou do světa - 20. 2. 2013