Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day 72/20 Radost a smutek - 13. 2. 2013
photo

7. 2.Thursday

photo

8. 2.Friday

photo

9. 2.Saturday

photo

10. 2.Sunday

photo

11. 2.Monday

photo

12. 2.Tuesday

photo

13. 2.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes je NAPROSTO strašný den. Ráno mě teče krev z nosu, že nejde zastavit a kvůli tomu nestíhám autobus a to mám sakra zkoušku! Když se mi ji podaří konečně zastavit, jdu dolů na vlak pěšky, protože mému drahému otci se nechtělo hodit mě na vlak. Jsem na něj tak naštvaná, že asi puknu vzteky. Naštěstí mě cestou nabrala kamarádka, která jela náhodou kolem. Zkoušku jsem díkybohu dala, sice za E, ale mám ji. Další rána mě čeká doma. Emilka potkan se mi zdála být pár dní divná, ale protože má občas svoje záchvaty a nic jí pak není, říkala jsem si, že to přejde. Jenže jak jsem ji vytáhla z klece všimla jsem si v jakém je stavu. Jakoby se přes noc smrskla, nemohla na zadní nohy a tekla jí ze řitního otvoru krev. Šílený. Dala jsem jí napít a po chvilce pookřála. Navečer máme lístky na Turandot, ale sestra nejede, tak se mi stará o Emilu. Nejraději bych nejela, ale stejně pro ni nemůžu nic víc udělat. Divadlo si proto ani neužiju. Večer je ale Emilce lépe a dokonce už jí. Tak uvidíme..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/13/2013 9:11:26 PM
Pat a Mat, s. r. o. je super. A psi a kočky … paráda.
4/12/2013 11:27:51 PM
No, to slyším pořád, že jsem strašně podobná na mamku:D Vaše Lucka je zase podobná na Vás, ale částečně i na taťky. Máte děti dobře promíchané:D. To my se sestrou si moc podobné nejsme. Emča neměla hyperplazii dělohy, tu měla v pořádku, nevím co měla za nemoc. Ony samičky jsou na tenhle typ rakoviny (děloha, mléčné žlázy) strašně náchylné, pokud ovšem nebyly kastrované, nebo neměly mláďata. Takže třeba tohle byl problém Vašeho králíčka:(
4/12/2013 9:35:19 PM
Chudáček Emilka!..Podobné symptomy měla i naše králička, co jsme kdysi měli..Umřela, měla rakovinu dělohy:-((Smutně jsem začala , tak to teď musím trošku zlepšit..Máte moc hezkou maminku, usměvavou:-)Už je mi jasné, po kom jste se sestřičkou tak hezké:-))Držím palce, zdravím Vás i "zvěřinec":-))Šárka..
4/12/2013 7:06:30 PM
S Emilkou to dopadne dost špatně;( ale to až za 3, 4 týdny. Estonská prasátka jsou třešničkou na dortu:D Ne, dělám si legraci, sem tam jsem tam koukla, ale pak to člověka brzo omrzí. Ovšem estonští ochranáři tam mají víc kamer, třeba na lachtany, orly, teď na jaře i další lesní kamery. A v Polsku mají obdobnou věc, jen jde o zubry. Akorát Vás zklamu, tohle je poslední týden, kde vidíte Huga a jeho sestru Zaru. Další týden už jsou v novém domově. Přece jen, mít doma 4 kočky je trochu psycho. Ale bylo mi hlavně líto Huga, nepopírám, že to byl náš oblíbenec. dokonce i tati si ho brával domů a mazlil se s ním. A přeji, aby se Vám splnil sen a přibylo do Vaší domácnosti malé berňáččí šteněcí:) P.S. Ha, už máte nachystaný duhový týden, jdu se kouknout:P
4/12/2013 12:04:21 PM
Pěkně pejsko-kočičí :)
4/12/2013 11:24:16 AM
Pozdravujem Vás, milovníčka zvieratiek, tak Vám nestačí Emilka, Ája, Hugo, Brok a Matylda ,zvieratká na ZOOM, potrebujete aj Estónske prasiatka ??? :))) Sorry,to zo mňa hovorí len tichá závisť, Huginka z ne/6 by som si hneď vystískala....A Bernského Salašníckeho sme už mali objednaného, len sa mi, žiaľ, situácia v rodine zamotala a zostalo len pri želaní...Majte sa krásne, aj so svojim zverincom... P.S.: Nakukla som kvôli Emilke do ďalšieho týždňa, zdá sa, že to, chvalabohu, prežila...:)))


Tags more tags

left arrowprevious day 72/20 Radost a smutek - 13. 2. 2013