Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Šťastné a veselé:-)) - 5. 4. 2013
photo

31. 3.Sunday

photo

1. 4.Monday

photo

2. 4.Tuesday

photo

3. 4.Wednesday

photo

4. 4.Thursday

photo

5. 4.Friday

photo

6. 4.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Hned ráno se mi "rozsvítilo" a oduševnělý výraz na šatně svědčí o tom, že mi to vydrželo celou šichtu:-)Kmitáme a zelená anakonda se nám kroutí do rytmu okolo nohou:-)Hele, věděli jste, že i kotle mají lulík:-))Slouží k odpouštění a kontrole hladiny vody v plášti kotle a jak kotel čůrá, uvidíte jindy..Už jdou první strávníci, byla jsem jim odemknout jídelnu..Venku "pěkně hnusně", poměrně hodně lidí se živí sběrem všeho možného.."Naděje", už se skoro bojím napsat slovo "jaro":-)Hygiena, snad mi to projde:-)A láska..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/24/2013 12:28:12 PM
Jůůů...paráda...ten sníh teda neměl chybu...u nás na Doubravě bylo 40 cm!!!
4/16/2013 11:29:00 PM
Veselý týden:) Líbí se mi víkendovky. A mrskut:D Chudák Rexík, musel být celý zmatený..
4/15/2013 4:31:05 PM
Šárko není den abych se neusmála ,, vtipný povedený fakt mě bavil ....zdravím Jana :-)...
4/14/2013 9:26:49 AM
Krásně umíte užívat siesty. Nedávno mi vypadl netopírek na hlavu, když jsem zavíral vrata garáže. Uklidil jsem ho před psíkem, těžko říci jak nakonec dopadl. Rybičky máte krásné, hned bych ochutnal. Já vlést do koupelny s foťákem, tak dostanu po čuni :) … Hromadu člověčenství máte v tom týdnu kolem Velikonoc.
4/13/2013 11:41:34 AM
Tak už nám pomalu začíná jaro :) Na rukavice máte fakt štěstí, zase je to super fotka :)
4/13/2013 10:52:49 AM
Skvělý týden, Šárko. Díky Vám si musím najít něco na zub, rybky na čtvrteční 3 vypadají chutně :) Velikonoční pondělí je super. Mějte se a pozdravujte celou rodinu :)
4/13/2013 10:03:48 AM
Odtŕhať deti od učenia- neznámy pojem, sobotné VÁLENÍ- :D, Frida super- Lucka má talent a je fajn, že môže chodiť do Lidušky, u nás na Slovensku pomaly všetky zanikajú, šetrí sa na nesprávnych miestach...Krásny deň...:))
4/6/2013 9:56:15 PM
To je divné, já mám v kalendáři jaro. Že bych nebyl v Ostravě? :-) No, na Hamrech to musela být síla, ale tam jsou na to zvyklí. Určitě už je jaro, Lucka má přece na obrázku kupu zajíců. Jo pejsci to mají na Velikonoce těžké, tohle se vysvětlit nedá. Ostatně ani já to moc nechápu. Chcíplý pes :-)))) Středeční dvojka je bezva, má tu správnou jarní náladu. Matematika není těžká, jen se moc nehodí do současného světa. Je v ní vše přesně podle pravidel a logicky a to většinu lidi mate. Když jsem chodil na základku, celá třída nerozuměla rovnicím, protože to učitelka neuměla vysvětlit. Dodnes jsem přesvědčen, že tomu sama nerozuměla. Pak onemocněla a zastupující učitel to v pěti minutách pochopil, v dalších pěti řekl něco jako: čísla je třeba dát vpravo, písmena vlevo a při přesunu se změní znaménko. A najednou celá třída uměla řešit rovnice. Pátek 1,2, bezva. A speciální body za sobotní čtyřku, už se chystám něco také vytáhnout, jen co skončí tohle jarní vedro. Šárko, šťastné a veselé. :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Šťastné a veselé:-)) - 5. 4. 2013