Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Nahlédnutí - 6. 3. 2013
Share week
photo

28. 2.Thursday

photo

1. 3.Friday

photo

2. 3.Saturday

photo

3. 3.Sunday

photo

4. 3.Monday

photo

5. 3.Tuesday

photo

6. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1 - Jíst se musí, opět v kuchyni. 2 - Dostala jsem nahatou loutku, od děčínského řezbáře ing. V.Cejnara. Mám si ji obléknout. 3 - Tak jsem se činila a tady je Kašpárek v plné kráse. 4 - Cestou na nákup potkám turistku Radku, skvělý člověk. 5 - Už týden se mnou všude chodí celkem neskladný foťák Nikon 3100, chráněný brašnou-nepraktická přítěž. 6 - Něco přišlo. 7 - A už se scházejí lidé na mojí vernisáž "Návrat stromů". Jde o reportážní snímky z akce dřevosochání v Ludvíkovicích. 8 - Návštěvníci. 9 - Po uvítání nás pan Vladimír Jindra, spoluzakladatel a spoluorganizátor o projektu čtyřdenního dřevosochání poutavě informoval.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/23/2013 9:45:12 PM
Emilko, je to krása a největší paráda je těch devět vnoučat. Jsi šťastný člověk. Týden sice začíná nemocí, ale tyhle problémy v tomto období jsou celkem předvídatelné. Tady kdo v únoru nekašle, tak je podezřelý. :-) Navzdory nemoci je týden také nabitý událostmi. Celkem se mi tady líbí mnoho fotek, třeba pustit domů den, dřevěný střevíc, architektura, obecně setkávání s přáteli (toho není nikdy dost), Kašpárek a ten mlýnek na mák, ten je boží. Takový jsme měli doma, když jsem byl malý špunt. A neskromně můj rozhovor. No, snad jsem ostudu neudělal. A potěšení z osobního setkání s Tebou je také na mé straně. Zdravím z promrzlé Ostravu, venku je aktuálně devět pod nulou.
3/17/2013 2:53:24 PM
Moc pěkný týden:)
3/16/2013 5:12:02 PM
A viďte že je v důchodu fajn, když má člověk takového koníčka....a přátele. Moc pěkný týden. Tak ať se Vám daří, ve zdraví!
3/15/2013 6:59:52 PM
Vy se asi nenudíte, že, paní Emilko! Ač ne úplně fit, ale života a akceplná dáma jste:-)Vy žijete fotografií a přátelstvím:-)Moc se mi líbí ta konvička s čajem a fotografie od řezbáře..Zdalipak to tam vonělo dřevem??..Mám ráda vůni dřeva, i když u nás se s ním tedy hlavně topí:-))Devítinásobná babička, no to máte tu šňůrku s fotkama pěkně plnou:-)Ráda jsem Vás zase viděla a přeju krásný den:-)Šárka..
3/15/2013 3:20:08 PM
Zdravím Vás, " nahlédnutí" je fajn, pestré a akčné. Páči sa mi viac obrázkov....vtipná je utorková 2 (KRÁĽ S KRÁĽOVNOU ?), a krásna piatková BOTA. Keďže som na WOL krátko, doteraz som Vás nepoznala, ale týždeň ma upútal tak, že som si prelistovala aj staršie....Pekný deň....:)
3/15/2013 10:55:07 AM
Ahoj Emilko. Fajn aktivní týden. U toho řezbáře bylo určitě krásně. Staré reklamy na fasádách se mi moc líbí a fotím si je do sbírky. Líbí se mi fotka kuchyňských prkýnek. A Ty máš 9 vnoučat? To je tedy něco! Zdravím do Děčína.


Tags more tags

left arrowprevious day Nahlédnutí - 6. 3. 2013