Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 27 týden...dva kroky ...tak nevím nevím !!! - 20. 2. 2013
Share week
photo

20. 2.Wednesday

photo

21. 2.Thursday

photo

22. 2.Friday

photo

23. 2.Saturday

photo

24. 2.Sunday

photo

25. 2.Monday

photo

26. 2.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Udělat dva kroky pro batole je úspěch a u mě je to velká zátěž rozhodovat za někoho je strašný ,,,středa kdy mě nebylo moc dobře jednak mě vzala šíleně hlava jsem musela učinit rozhodnutí mám si tady nechat doma mamku a další rok to zkusit jak to budem spolu zvládat!!!nebo jí hned můžu poslat do domova nastartovat pracovní nasazení a žít s pocitem že jsem udělala chybu něco špatně ...nedokázala jsem to a mamka je u mě doma dál ona si myslí že jsem sestřička někdy a já jí nedokážu odložit ,,mámu ,,prostě nemám na to !!!!takže týden jsem s velkým bojem dodělala a jsem ráda ..... 1)Sába na poslední rehabilitaci 2)už aby byli motýlci venku3)moje výstavní brambora kvete 4)Sába co mě zase fotíš!!!5)letošní zimu přežívám na pomerančích letos jsem si je oblíbila:-)6)Sáby oblíbený dortík 7)všude přítomný bordel 8)mám nové propisky reklamní:-)od syna 9)relax....
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/24/2013 12:28:07 AM
Tohle rozhodování není jednoduché, ale to není nic objevného. Tak snad jen přání, aby jste si za svými kroky vždy stála a nikdy svých rozhodnutí nelitovala. Já myslím, že to co děláte za to stojí. Děkuji za čtvrteční sedmičku, je to od Vás moc milé :-)))))))) Jo, zima nás neopouští, dnes všude píšu teplotu, co je u nás, teď právě deset pod nulou. Červená v pátek je prima, už jen tím že to není ta zimní šeď, co je všude. A morče, to se asi snaží dostat ven? Teda tu zimu tady máte pořádnou a dnes po měsíci to venku vypadá pořád stejně. Prima týden, mějte se.
3/8/2013 7:07:18 AM
Děkuji ♥
3/7/2013 7:07:01 PM
Jani, jste hrozně obětavá, vím, že maminku milujete. Nemáte to vůbec snadné, Sabinka, dům, a hlavně péče o maminku..Kdybyste se rozhodla jinak, nikdy bych Vás neodsuzovala..Naše babička měla 91 roků a dožila u rodičů na horách a i když byla do posledka mobilní, dokázala mamku zaměstnat pořádně..Takže vím, jaké to je, starat se..Ale ani manželova mamka babičku nikam nedala, babička by to asi nepřežila, kdyby nemohla žít v domě, ve kterém žila celý život..Jenže u nás byla trošku jiná situace, rodiče byli oba v důchodu, tak se o babičku postarali a ani neuvažovali o jiné možnosti..Držím Vám palce a velmi si Vás vážím..Mějte krásné dny, Šárka..
3/7/2013 5:52:13 PM
My jsme tento stav řešili s babičkou před měsícem. Mamka byla schopná se strhnout, než jsme ji přesvědčili.
3/7/2013 1:52:48 PM
Jani, rozumím tvému váhání s maminkou... vím, že děláš to nejlepší, co můžeš! Přeju hodně sil a okolností, které Ti třeba pomůžou rozhodnout...
3/7/2013 1:26:16 PM
Jani držím vám palce ať to zvládnete. Mamka se taky dlouho starala o dědečka (jejího tchána), ale do konce to nešlo.Bylo to těžké rozhodnutí a nikdo se na vás nesmí zlobit.Posílám hodně energie:)
3/7/2013 12:22:18 PM
Podívej se na věc z jiného úhlu. Tento stav není jen o Tobě a mámě. Je to stav i o Tvých dětech. Z praxe vím, že pokud by ses rozhodla, všem se změní kvalitativně život. Ty se nemusíš nikomu omlouvat. Prostě lidi jednou přestanou mít sílu. A potom musí najít sílu udělat další krok. Nebudeš špatná, když to uděláš. A kdo říká opak, ten nemá páru o tom, co si zažíváš. Nebudeš ji mít míň ráda, jen chceš začít žít. A myslím, že už je asi nejvyšší čas. Já osobně Ti držím palce, abys našla odvahu pro změnu.


Tags more tags

next dayright arrow 27 týden...dva kroky ...tak nevím nevím !!! - 20. 2. 2013