Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Čtrnáctý v řadě - 29. 12. 2012
photo

26. 12.Wednesday

photo

27. 12.Thursday

photo

28. 12.Friday

photo

29. 12.Saturday

photo

30. 12.Sunday

photo

31. 12.Monday

photo

1. 1.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1) Stavění puzzle. 2) Včera jsme od dědy dostaly polomáčené perníky s marcipánovou holubičkou. 3) A další odložené Vánoce. Tentokrát u skorošvagra. Lukášek dostal fotbal, který už doma máme. Nakonec se ale tento dárek vyměnil za jiný. 4) Rozvalený Tomášek znamená, že atmosféra je pohodová. 5) Omladina si pohromadě hraje s obdrženými dárky. 6) Na stole ležely klávesy, na které se Tomášek vrhl. A nejen on. 7) Lákání bludiček na cestě domů. 8) Zřejmě příprava zeleniny a ovoce k zítřejší konzumaci. 9) Nakládaný hermelín k doplnění živin.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/2/2013 8:54:33 PM
Vaječný koňak, bože, to jste tomu dal:-))!!Kde já ho teď jenom vezmu?? Jsem marod, potím se a ven nemůžu, dokonce nemám koho poslat do obchodu, poněvadž marodíme všici..Ale takovou chuť jsem teda dlouho na něco u Wol nedostala..Na jídla nejrůznějších podob už jsem si zvykla a už jsem "imunní", ale ten vaječňák, ten úplně cítím:-)Povedl se, stejně jako sypete na Wol Vaše vydařené sety plné rodinného štěstí, ale i povinností a starostí..Ráda Vás sleduju a máte senzační kluky:-))Zdravím Vás a nezbylo Vám od vánoc něco??:-)Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Čtrnáctý v řadě - 29. 12. 2012