Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 57. Týždeň zmien v živote - 20. 1. 2013
photo

18. 1.Friday

photo

19. 1.Saturday

photo

20. 1.Sunday

photo

21. 1.Monday

photo

22. 1.Tuesday

photo

23. 1.Wednesday

photo

24. 1.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Kým sa uvarí nedeľný obed idem sa prejsť k vodnému dielu, kde v jednom jazierku zimujú labute a na moju radosť sa prišli okúpať aj žilinské tučniaky. Bŕŕ, zohrejem sa pri sviečkach :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/4/2013 11:01:20 AM
Ahojte, vďaka za zastavenie. Tie prepelice sú surové a sú nachystané ísť do rúry ;). Objektív som poskladal a funguje ale aj tak v tomto momente, keď toto píšem už mám nový. Bude niekde v ďalšom týždni ;)
2/4/2013 9:08:58 AM
Výborný týždeň. Podobne ako Zdenkovi aj mne sa prepelice zdajú surové :-). Je fajn, že zmeny v živote sú v tvojom prípade pozitívne - Leo je už čoskoro veľký školák (škola s vlastným bazénom sa tak často nevidí) a hlavne Danka si našla prácu, tak bude v rodine viac peňazí na foto výbavu :-D. Tučniaci sú super, máš na nich nejaké šťastie, nie si náhodou už ich dvorný fotograf? Veľmi sa mi páči utorok, auto ma pobavilo, ale "prskavková" ježibaba ohúrila, super ;-).
2/3/2013 11:10:09 PM
Ľubo, super. Máš bystré oko, hned na páteční trojce je to jasně vidět. Křepelky vypadají … syrově. Archivní víno napřed ochutnej a až potom chval. Už se mi stalo mnohokrát, že jsem se nechal nachytat. Chce to reference. Tučňáci jsou výborní, otřepala mne zima a zabalil jsem se do deky. Vypálit červa je třeba, já používán chilli i do buchet. Ježibaba. Rozebraný objektiv, držím palce, není to žádná sranda to dát zase dohromady a hlavně bez bytového prachu. Vím o čem mluvím. Dance gratuluji k nové práci a přeji, ať je spokojená a ať to je pro ní zábava. Ľubo, líbilo, bezva.
2/2/2013 11:29:23 AM
Ľubo, jako vždy jsem si užil celý týden i s popisky. Nedělní tučnáci jsou super. Pozdravujte Vaši paní, že gratuluji k nové práci a přeji ať se daří. Mějte se :)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 57. Týždeň zmien v živote - 20. 1. 2013