Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Noutbůčkový, plný barev:-)) - 21. 1. 2013
photo

20. 1.Sunday

photo

21. 1.Monday

photo

22. 1.Tuesday

photo

23. 1.Wednesday

photo

24. 1.Thursday

photo

25. 1.Friday

photo

26. 1.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Nedivte se, že vypadám jak vypadám, vždyť právě začal další prac. týden:-))To je maso! Dnes je vše v sevření ledu, dokonce i auta našich dodavatelů..Hups! Tady řádila Lísníková:-)Takže je hned patrné, že k obědu je vývar se zeleninkou:-)A krůtí masíčko s těstovinou:-)Ženy ještě dovařují druhé hlavní jídlo..A přišel pan elektrikář, má nádherně barevné nářadí:-)Odpolední království ledu..Další záchvat touhy po společné fotografii mých ratolestí opět skončil jako všechny mé snahy minulé..Fiaskem:-))No a pak ž jen zhasneme a ..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/7/2013 10:00:39 AM
Hezké přání na konec ,ale čemu jsem se zasmála i když je to spíš v dnešní době ,,smutný,, čtvrtek /9 :-)))))) ....a Rexík tam je kouzelný:-)) mějte se a zdravím do Ostravy.
2/6/2013 11:42:07 PM
Šárko, je vždy příjemné potkat se s tebou, alespoň na WOL...podobně rozbitý strop mám taky...kavku jsi zachytila parádně...a další pěkné postřehy, na které jsi mistr...zdravím rodinku, Pepík
2/6/2013 10:23:41 PM
Je vidět, že Rexík počítačům rozumí :D a chlapi Lisníkovi se teda rozhodně nezapřou:) Tu hnusnou mlhu vám v Ostravě nezávidím, ale bohužel se objevuje i tady u nás:(Zdravíme z Brna:)
2/6/2013 12:56:08 PM
Pravdou je, že pan Schwarzenberg mým favoritem tedy rozhodně nebyl.:-)
2/6/2013 10:49:57 AM
Rexik jako spravny ajtak:-D pekny tyden:-)
2/6/2013 10:12:05 AM
Moc hezký týden plný toho blázince okolo volby prezidenta. Docela by mě i zajímalo, koho jste nakonec volila :) Ne, to je samozřejmě vaše věc. Mně hlavně těší, že jste přispěla dalším parádním týdnem plným života.
1/27/2013 10:43:02 PM
V tom pondělním ledovém sevření si táta zlomil dost škaredě ruku a už máme všichni o zábavu postaráno. :-(((( Sousedi, no to je radost. Jasně že Rexík nemá hlad, když je připojen do elektřiny. Docela jsem překvapen, jak presidentské volby zaměstnaly národ. Podle mne to je předhozená kost, v našem politickém systému president kromě jmenování ústavních soudců nemá téměř žádné pravomoci. Je to spíše reprezentativní funkce. Ale nás to zaměstnalo, jako by to bylo v Americe, kde president opravdu politiku tvoří. No, musí být ti mocní spokojeni, jak na chvíli odvedli pozornost od svých kejklů. Ty hromady brambor, zase mám tu úctu k Tvému povolání. Roztrhaný ptáček, no … všichni jsme součásti potravinového řetězce. Páteční dvojka je super, máš cit pro tyhle jednoduché a přitom působivé kompozice. A závěrečný Rexík u noutbůčku je perfektní, dáš mi na něho mejla? :-))))


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Noutbůčkový, plný barev:-)) - 21. 1. 2013