Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Týždeň návratu do reality - 3. 1. 2013
Share week
photo

3. 1.Thursday

photo

4. 1.Friday

photo

5. 1.Saturday

photo

6. 1.Sunday

photo

7. 1.Monday

photo

8. 1.Tuesday

photo

9. 1.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vítam vás v mojom týždni, ktorým som dosiahla maličkú bezvýznamnú métu - MOL, čiže mesiac svojho života zdokumentovaný v kuse... :-) Ešte že som prezieravo potiahla minuloročný kalendár až do januára... prikrmujeme vtáčiky... nemilá vec, vykradli dom našich susedov... Mafif si myslí, že gule na strome sú tu pre jej obveselenie... náš stravník-votrelec... povianočný stromček... prišli ďalší policajti a zapečatili vchod, kým sa susedia nevrátia z dovolenky... večera, žiadalo sa mi niečo nevianočné... večer nasnežilo
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/29/2013 11:17:12 PM
Zdeňěk, jasne, mačky nás majú skrotené a vedia dosiahnuť, čo chcú... a dosť presne vedia, čo hovoríme... :-)))
1/29/2013 11:15:19 PM
Šárka, ďakujem, ku koncu sa mi zdalo, že sa už dosť opakujem, teraz si dávam pauzu, okrem iného sme doma skoro všetci chorí... Mafif si vie otvoriť dvere, keď je smädná, otvorí si dvere do kúpeľne, sadne si na vaňu a čaká, kedy jej pustíme vodu... :-) naša zbierka hrnčekov je taká, ako sme zdedili a následne doplnili, takže každý vzor máme maximálne 2 razy, ale väčšinou len jeden kus... :-)
1/29/2013 10:25:46 PM
Jo kočky, ty nás mají ochočené všechny. My máme u domu takovou společnou kočku, kterou tak nějak všichni (nebo alespoň slušná většina) krmíme. Mne si nějak oblíbila (no, asi nás bude víc) a naprosto bezpečně pozná zvuk mého auta a také když vytahuji klíče z kapsy. Okamžitě se odněkud vynoří a kartáčuje mi boty. Tomu se nedá odolat, tak ji skoro vždy řeknu ať počká a ona fakt počká (když ji to neřeknu, tak odejde) a něco ji donesu (čtvrté patro bez výtahu). Je to taková pohodářka, žije venku naprosto bez problémů, do dome se vůbec necpe ani když je -20, vždy na jaře vrhne koťata, prostě pohoda. Ostatně tady tahle kočka také prokazuje slušnou dávku inteligence. :-) Týden super, mějte se.
1/29/2013 4:39:04 PM
Gratulace k "MOL"..Teď by to chtělo další Mol a další:-))Dobře se na to kouká a je to vtipné:-)Mafif jak pije z kohoutku, to mi připomíná kočky u našich, pijí stejně..A Vy máte i stejné hrníčky, jako máme my:-))Bezva, líbilo, takže brzy na viděnou:-)Šárka..
1/28/2013 10:42:11 PM
jo, náš život sa dosť točí okolo mačiek... Mafif práve sedí na okne, vrčí a búcha packou po skle, aby odohnala nášho milého votrelca :-)
1/28/2013 10:29:00 AM
Ze zivota kocek. Kraaasne.


Tags more tags

next dayright arrow Týždeň návratu do reality - 3. 1. 2013