Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day 51. Medzinárodné punčobranie - 13. 12. 2012
photo

7. 12.Friday

photo

8. 12.Saturday

photo

9. 12.Sunday

photo

10. 12.Monday

photo

11. 12.Tuesday

photo

12. 12.Wednesday

photo

13. 12.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Dnes som nemal moc času na fotenie. Ráno z hotela som pre vás odfotil Práter v rannom svite. Potom sme mali menšiu oslavu v práci. Nášmu manažérovi sa narodil štvrtý syn. A po práci som išiel na nákupy darčekov. Samozrejme že najlepšie na nákupy je Mariahilfer Straße. Tam ma upútal úžasný výklad firmy United colors of Beneton. Všade mali vypchaté zvieratá v štýle vianočného lesa.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/2/2013 9:57:35 AM
Tak ďalší pestrý týždeň za tebou, v ktorom si si stihol dať ostravský punč s WOL-ákmi aj originálny viedenský punč a okrem toho ísť na výlet do Terchovej a iné veci. Pobavilo ma otváranie kokosového orechu, som si spomenul na to, ako ho otváral Tom Hanks vo filme Stroskotanec tuším korčuľou, tvoj postup je určite bezpečnejší :-) Každopádne sa už neviem dočkať na YoL-ový vianočný týždeň, kukol som a ešte ho nemáš nahodený, zjavne naplno dovolenkuješ :-)
1/1/2013 8:49:54 PM
L´ubomíre, zdravím Vás z Ostravy a je mi líto, že jsem tenkrát v neděli nemohla přijít. Ale je pravda, že Ostrava je velice fotogenická a pokud se k nám znova vypravíte třeba na jaře, budu se na Vás těšit! Přeji Vám i celé rodině krásný nový rok a hlavně zdraví, Hanka
12/31/2012 5:52:24 PM
Týden nabitý zážitky,závidím,moc bezva!
12/31/2012 4:52:08 PM
No veru si tento týždeň počkal trošku dlhšie, kým mu bolo dopriate uverejnenie, ale hlavne, že sa dočkal :-) ďakujem za komentáre a Zdeňku, Žilina je tiež na severe, takže párek s cibulí môže byť kedykoľvek :-) Jan, kedykoľvek si s Vami rád pripijem čímkoľvek :-) Šárka, snáď sa mi podarí ísť s Vami na nejaké poriadne fajnové jedlo :-) Všetkých Vás zdravím a prajem veselého Silvestra a všetko dobré do nového roku. Ľ.
12/31/2012 1:54:34 PM
Tak hurá a ještě letos jsme se dočkali uveřejnění:-)))Bylo to super, mráz mi ani moc nevadil, pěkně jsme se zahřáli při výstupu na vrchol Emy:-))Ale i další dny byly skvělé, miluju Vaše fotky jídel, úplně se mi sbíhají sliny a to jsem po obědě:-)Takže, Lubomíre, pozdravte celou rodinku, a že Vám Lisníci přejí vše nej do nového roku, hodně zdraví a lásky!!:-)Šárka..
12/31/2012 1:53:59 PM
Zdravím Ľubomíre. Týden se Vám jako vždy povedl. Je z něj vidět, že jste si ho užil. Mrzí mě, že jsem se do Ostravy nedostal, rád bych si s Vámi tím punčem připil :) Mějte se krásně, pozdravujte rodinu a vše nejlepší do nového roku! J.
12/17/2012 10:56:46 PM
Ahoj Ľubo. To je docela jiné kafe, takový týden někoho, koho znám osobně. To se na to docela jinak kouká. A ještě v tom týdnu jsem, no to je něco. :-)))) Vidím, že sis pěkně užíval v pátek i v sobotu, to všechno jídlo vypadá fakt úžasně. To v Ostravě jsme Tě moc nepohostili a ty punče, no fakt slušný byl nakonec jen jeden. Ještě že jsme si ho aspoň dali dvakrát. To víš, tady u nás na severu …, my tak ještě párek s cibulí. :-) V tomto týdnu se mi neděle samozřejmě líbí nejvíce, vyfotil jsi ji pěkně. A to nádraží, a ty vlaky jak tam jezdí … jeden za druhým. :-))) V pondělí kokosák vrtačkou, no to mne ještě nenapadlo, já ho prorážím takovým hrubým bodlem. Vánoční Vídeň, to musí být paráda. A Schönbrunn, no vypadá to, že jste si pěkně užili. Poslední vlakovka je skvělá, škoda že nám v Ostravě ty vlaky nějak nejely, umíš je fotit bezvadně. Ľubo, rád jsem Tě poznal a zase někdy ahoj.


Tags more tags

left arrowprevious day 51. Medzinárodné punčobranie - 13. 12. 2012