Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (0071) Když je v Praze abnormální hic - 18. 8. 2012
Share week
photo

18. 8.Saturday

photo

19. 8.Sunday

photo

20. 8.Monday

photo

21. 8.Tuesday

photo

22. 8.Wednesday

photo

23. 8.Thursday

photo

24. 8.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dopoledne na Zbraslavském náměstí byl farmářský jarmark. Na Strakonické směrem do Prahy se srazil autobus a náklaďák. K náklaďáku převracenému na bok zrovna přijeli hasiči. Tak jako všude byl i na podolské vodárně abnormální hic. Řeckou klobásu, koupenou na jarmarku, jsem k večeři připravil na řecký způsob se zeleninou, pravda, s provensálským kořením. Nefoť mě! Mávala na mě žena polštářkem. V rámci zvýšeného pitného režimu jsme načali poslední vodu dovezenou z maďarských lázní. A nakonec tři podvečerní snímky při zapadajícím slunci a klesající teplotě.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/4/2012 8:58:35 AM
Veru toto leto sme si uzili hic, ktovie aka pride zima :-) 7 v stredu je fakt uzasna a aj draciky su mile (mam slabost na draciky od kedy som ako dieta chcel byt poziarnikom:-))Svijany dorazili dokonca aj na Slovensko, este som sice neskusil, ale dam si zavazok, ze pojdem ochutnat...tak na zdravie a majte sa pekne :-)
9/3/2012 9:22:14 PM
Tenhle týden byl hic i v Ostravě. Hele, mám doma stejný teploměr. Zlaté autíčko ... no to je úlet. Svijany mám moc rád, je to výborné pivo a dost koukám, jak se tento malý pivovar dokázal prosadit plošně po celé republice. Středa sedm, ty Vaše oblohy, ty teda jsou. Plováky. Bezva. Opět líbilo.
9/3/2012 10:29:52 AM
Když je v Praze abnormální hic(když jsem si to přečetl tak mě ihned napadla melodie stylu I.Mládka ikdž nevim jestli se tak nějaká píseň jmenuje)Je vidět že nezahálíte.Pěkný.David


next dayright arrow (0071) Když je v Praze abnormální hic - 18. 8. 2012