Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Jedu na dovču - 29. 7. 2012
photo

23. 7.Monday

photo

24. 7.Tuesday

photo

25. 7.Wednesday

photo

26. 7.Thursday

photo

27. 7.Friday

photo

28. 7.Saturday

photo

29. 7.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Je s námi ještě Tomáš s Verčou a Romek. Buchty jsou na snídani a jdeme na hřiby. Košík byl plný za hoďku-paráda. Verči je zimka. Odpoledne jdeme na obhlídku okolí. Kuba viděl vodu a hned do ní vletěl po hlavě. Čajík mu přišel vhod.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/22/2012 5:51:43 PM
Volant je Váš osud:-)A teď už i fotoaparát..Zas to bylo zajímavé a kořeněné vidinou dovči..Přiznám se, že už vždycky čekám na zajímavosti ze silnic a jejich okolí..A dočkala jsem se: líbí se mi, jak ukázněně jdou psíci po přechodě:-)To u nás neumí někdy ani lidé:-)Polští robotnici též nemají chybu, na nic si nehrají a jsou v té póze velmi fotogeničtí:-))Jste bystrý pozorovatel a zdatný fotograf..Jo a ta dovolená, to je žůžo! Naprostý kontrast mezi prací a odpočinkem..A tak to má být, doufám, že jste si to fakt užil a přeju šťastné starty a cíle:-)Šárka..
8/22/2012 5:38:56 PM
Zdravím,pěkně procestovaný týden.Jak také jinak fotit než za sklem a od volantu.Máte to ohodně stížený než mi,ale líbilo se mi to a na neděli je vidět že Vás to baví.Zdar David
8/22/2012 1:20:11 PM
Teda, to napětí: stihne to, nestihne to? :-) Všechno dobře dopadlo. Opíráni o lopaty je veselé, to je stejné všude na světě. Já to tušil, že všude rostou, jen u nás ne. Asi budu muset také vyrazit někam ... třeba na Šumavu. Nojo, ale co je to pro Vás za dovolenou, když zase musíte (asi) řídit? :-)))) Zase jsem se s Vámi rád svezl.


Tags more tags

left arrowprevious day Jedu na dovču - 29. 7. 2012