Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow ...na pár dní slamenou vdovou... - 15. 7. 2012
Share week
photo

15. 7.Sunday

photo

16. 7.Monday

photo

17. 7.Tuesday

photo

18. 7.Wednesday

photo

19. 7.Thursday

photo

20. 7.Friday

photo

21. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Natálka má dobrú náladu.Ideme na prechádzku, hoci ráno pršalo.Visiaci Samko.Na záhrade u rodičov pomaly dozrievajú jabĺčka.Natálka je u starých rodičov rada.Melón osviežil, no bol málo sladký.Veľké čierne očká ma neustále sledujú.Detail so štipcami a večer bola dúha.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/22/2012 11:22:08 PM
Ľudkovia milí, mám Vás rada. Ďakujem za Vaše milé a povzbudzujúce slová. Je úžasné vedieť, že ste. ĎAKUJEM !Števka
8/22/2012 11:16:16 AM
Štefánia, moc krásný i smutný týden.Podobný zážitek s kamarádkou mne potkal před 6 lety a bylo velké zklamání a hlavně překvapení,které jsem od blízké osoby vůbec nečekala.Ne nadarmo se říká, že nejhorší nepřítel je bývalý přítel...ale je i další pořekadlo, to o čase, který je dobrý lékář...a to platí!A když se člověk vrhne do focení, jako jste to udělala Vy, tak je to úplně nejlepší.Fotky jsou krásné! Mějte se hezky, Štefánia ; ) Hanka
8/21/2012 11:18:58 PM
Ještě k tomu zklamání v přátelství, to je mizerie. Před přítelem je člověk bezbranný, jinak to není přátelství. A když to někdo zneužije, bolí to dvakrát. Není o co stát. Teď Vás čeká ještě rozhodnutí, jestli tohle přátelství lze ještě slepit nebo je konec. Mám zkušenost, že toto rozhodnutí je nutno učinit. Tak jak jsem Vás poznal zde, myslím že jste velmi vnímavá a citlivá osoba a je Vám snadné ublížit. Nechci tím říct, že byste to měla změnit, to by byla velká škoda. Ale buďte ostražitá. Já vím, rádi se to dobře. Dokázala jste se Štefánia, přes bolest kterou cítíte, s námi rozdělit o krásu ve svém životě. Dokážete překonat i tuto nepříjemnost.
8/21/2012 11:18:38 PM
Nedělní duha ta je od ucha k uchu. :-) Já miluji slovenčinu. Hrianky, to je krása, to už z názvu vím, že musí být teplé. My máme topinky, no to jsme si pomohli. A Slovák říká dívce: "pekná moja". V tom je všechno a v jiném jazyce to nejde. Ta vážka, ta teda je, to je nějaký nový druh. Slunečnice jsem letos zase prošvihl, ale ono je to tím, že tady u nás už několik let nebyly. Všichni pěstují řepku. A ta kytka na sobotní čtyřce, ta teda je. A mnoho dalších, prostě se mi opět u Vás líbilo, navzdory smutnějšímu tónu.
8/21/2012 8:22:04 PM
I přes smutnou náladu jste zvládla nafotit týden plný skvělých snímků. Moc se mi líbí. Přeji ať se vše dá brzo do pořádku. Zdravím do Košic :)
8/21/2012 3:37:51 PM
Krásny týždeň, bodkované čižmičky nemajú chybu, večerné potulky mestom som vždy zbožňoval.. A ak človek ide navyše sám, tak má kedy popremýšľať nad rôznymi vecami.. A ak má pri sebe foťák, dokáže ukázať atmosféru daného okamihu ako vy.. Krásny týždeň, aj keď trochu smutný, asi to bola fakt blízka osoba, keď vás dokázala tak zraniť. Každopádne hlavu hore, nech nevidíme len fotky vašich čižmičiek ale aj ostatných vecí a ľudí, ktorí vás obklopujú a majú radi ;) Ináč akurát som dopozeral Ľubov album, tiež prerába strechu, je to teraz u slovenských WOLákov akosi v móde, možno sa pustím aj ja do nejakej strecho-opravy, hoc aj tej spadnutej na mojej svadobnej perníkovej torte :)
8/21/2012 2:15:25 PM
Štefi, rozumím vám... také se mi tohle stane, ale jak píšete, jsou horší věci, člověk se musí povznést.. a láska přikryje mnoho věcí. Vaše focení a způsob podání vašeho zajímavého života mám ráda, díky za to! Škoda, že nejste blíž, zajela bych na kávu :-) jo a ty gumáky, ty jsou světový!
8/21/2012 1:46:59 PM
Štefánia i když to bolí a mrzí, tak čas je přece nejlepší lékař:)Týden je krásně barevná a máte nádherné gumáčky:)
8/21/2012 8:22:39 AM
Zdravím,kvalitní set připadá mi to "jako moderní retro"líbilo.
8/16/2012 10:45:47 PM
Svatá pravda..Stefánia, dobře Vám rozumím, sama mám, bohužek, velmi komplikovaný vztah s vlastní jedinou sestrou, se kterou se už roky raději nestýkám..Nesnesu zlo, které moje nešťastná sestra dokáže šířit..Ubližuje a snad si to ani neuvědomuje..Nejhorší je, že obvykle nejvíc to bolí od lidí, od kterých to nečekáme, máme je rádi, jsou nám blízcí..Ale stává se to..Máte nejen rodinu, ale i spoustu dobrých přátel, máte nás:-)Zas bude dobře, uvidíte..A zůstane jen jizva v duši..Přeju, ať je malá a moc nebolí, Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow ...na pár dní slamenou vdovou... - 15. 7. 2012