Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 09 týden..vypráskaná polovina prázdnin - 20. 7. 2012
Share week
photo

20. 7.Friday

photo

21. 7.Saturday

photo

22. 7.Sunday

photo

23. 7.Monday

photo

24. 7.Tuesday

photo

25. 7.Wednesday

photo

26. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
prázdniny letí a já mám pocit že máme doma marodi a tak ubývá výletů a prázdninových událostí o proti loni se to nedá srovnat je to tím že se starám doma o svoji nemohoucí mamku a kam můžu když je odkázaná na mojí péči 24 hodinovou jeden citát : Stáří je smutné, ne proto, že přestávají všechny radosti, ale proto, že přestávají naděje Jean Paul....a teď k týdnu 1)na balkoně,rozpouštím čokoládu na buchtu,příprava kuřete do sáčku,Sába blbne ,šedina a šediny néé až na konci srpna ke kadeřnici ,cvrček než sem se uvelebila tak roztáhl křídla a byl fuč:-))),katalog zase se pokochám,cucám pastilky a ty nezabírají tak ještě čaj,
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/7/2012 11:33:52 AM
skoro samé jídlo, no paráda:)
8/6/2012 8:52:41 AM
Ještě jsem po víkendu nestihl nastartovat pracovní proces a tak si ještě trochu dáchnu. Váš týden na mne dýchl příjemnou člověčinou. Zdá se, že ty všední životní strasti umíte brát s nadhledem, no ono co nám nakonec jiného zbývá. Čím jsem starší, tím více se mi líbí životní heslo Karla Vágnera: "Hlavně se nepo ...". Váš týden se mi prostě moc líbí. Sábě přeji ať je brzo fit a mamince ať nějaké ty naděje ještě zbudou. PS: cvrček je perfektní. Mi ten hmyz většinou ulítne přesně setinu sekundy před zmáčknutím spouště. Asi na to mají nějaký orgán. :-)))) Mějte se.


next dayright arrow 09 týden..vypráskaná polovina prázdnin - 20. 7. 2012