Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Nádobí, příbory, nádobí, příbory... - 29. 7. 2012
photo

23. 7.Monday

photo

24. 7.Tuesday

photo

25. 7.Wednesday

photo

26. 7.Thursday

photo

27. 7.Friday

photo

28. 7.Saturday

photo

29. 7.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Stejné, stejné, stále stejné, přesto jiné jídlo. Talíře se ale nemění, připadám si jako robot, umeju jednu várku, přijde druhá. Mám ale čas popovídat si s jedním z vedoucích o Anglii, pár rad sem tam, zjiš´tuji, že to jsou vážně příjemní přátelé. K večeři děláme hamburgery a je to jako na motnážní lince, jeden housku, další maso, další kečup, další zelí, šup sem šup tam, zpíváme si a vedoucí má vtipné hlášky. Člověku je hned lépe, když je v okolí někdo, kdo navodí supr atmosféru. No, tohle byl celkem jednotvárný týden, ale veřte, že já věřím, že to bude čím dál lepší:) Mějte se bájově!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/9/2012 9:59:13 PM
Mááám radost ze života, to mi věřte :) Dííky za vaši návštěvu:) Zděňku, asi jsem to napsala málo konkrétně. Stří obdivuji, mám k němu velký respekt. Staří lidé jsou chodící učebnice, staré deníky vzpomínek. Měla jsem namysli zrovna tyhle dvě společnice, které se pořád tvářily, jakoby se měl zbořit svět a neměly špetku chuti mi oplatit třebas jen úsměv při ranním pozdravení. Jinak mám stejný názor, proč se nepřátelit se starími, když toho mají tolik co říct?...Pleť mám jako z cukru :D
8/8/2012 11:38:12 PM
S barvami to fakt umíte a ten optimismus je přímo nakažlivý. Příbory sem, příbory tam, to je slušná škola a velmi přímočará metafora k zamyšlení o výhodách vzdělání. Mám ale pocit, že právě Vy se nad tím zamyslet umíte. S konstatováním, že se starými ženskými se nedá pokecat nemohu souhlasit. Jednak je stáří velmi relativní věc a pak přece schopnost pokecat není na věku nijak závislá. Je to o porozumění a souznění. Na druhé straně si lze krásně pokecat i s blbcem, ovšem jen když je člověk sám blbec. Líbilo se mi tady a příště přijdu zas. PS: na mytí nádobí používejte "jejich nový Jar", budete mít krásně jemnou pleť. :-)))
8/7/2012 10:25:29 PM
Colorfull, radosť zo života je očividná !
8/7/2012 2:44:48 PM
super week, to je barevný nářez:)
8/7/2012 1:36:59 PM
...s takovým optimismem to určitě bude čím dál lepší...:-)
8/7/2012 11:18:06 AM
farby, farby, farby... uplna farebna smrst ! je to optimisticke... drzim palce s hladanim bytu, aj dospelackym zivotom. a stale doporucuj sestre dobre knizky. zdravim :)


Tags more tags

left arrowprevious day Nádobí, příbory, nádobí, příbory... - 29. 7. 2012