Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Přejedený výletník mokrého týdne - 13. 7. 2012
photo

12. 7.Thursday

photo

13. 7.Friday

photo

14. 7.Saturday

photo

15. 7.Sunday

photo

16. 7.Monday

photo

17. 7.Tuesday

photo

18. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Postel u babičky je dost pekelná, ale Káťa přesto vyspává. Já se nudím, tak fotím sám sebe zrcadlovkou. Tedy... před zrcadlovkou. Dopoledne jedeme na výlet, babička se nikam moc nedostane, tak jsme přijeli autem a pojedeme na Hrubý Rohozec, na Malou Skálu a do vesničky, kde vyrůstala. Na pizze Ondra neposedí a neustále pozoruje děti okolo. Pak jsme se stavili na hřbitově. Jak je babička starší, tak některé komentáře jsou opravdu skvělé. Ve větších dávkách (víc jak 15 minut) se to ale vydržet nedá. Smějeme se tak, že nás bolí břicho, což se tedy na hřbitov moc nehodí. Zámek opadává, asi patří mezi listnaté. Ondráškovi jsme koupili zmrzlinu za odměnu, že byl v zámku hodný, takže má celý obličej od čokolády. Večer se chceme ještě projít s Káťou sami a odpočinout si od babičky, ale začalo pršet, tak je Káťa smutná.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/24/2012 9:49:56 PM
To jsem se pobavila..Ta babička musí být jedinečná..Ostatně, jako všecky správné babičky:-)Tímto ji zdravím, jakož i Káťu a Vás, Péťo..A gratuluju, že jste přežili ten "smíchobřichabol", ten Kátin úsměv na hřbitově je život sám:-))Přeju hodně úsměvů Vám všem, Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Přejedený výletník mokrého týdne - 13. 7. 2012