Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Hořký začátek léta... - 7. 7. 2012
photo

1. 7.Sunday

photo

2. 7.Monday

photo

3. 7.Tuesday

photo

4. 7.Wednesday

photo

5. 7.Thursday

photo

6. 7.Friday

photo

7. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Slunce pálí už od rána. Udělám si snídani alias co dům dá, takže vajíčka s knedlíkem, dlouho si to zase nedám. Autíčko stojí na svém místě. Jdu si opakovat francouzštinu, ta roční pauza je dost znát, musím máknout. Odpoledne si jdu pro čínu, u popelnic někdo zapomněl plyšáka, snad se pro něj majitel vrátí. Tahle písnička je teď moje , přesně to, co teď cítím. Konec prvního prázdninového týdne, který pro mě byl hořký až až, snad ten další bude veselejší. Mějte se krásně!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/18/2012 10:25:21 AM
Děkuji vám oboum za milá slova! Fotím další týden, momentálně mám focení jako terapii proti smutku :)
7/13/2012 10:23:12 PM
Miška, nebuď smutná.Tie krásne uplakané oči určite očaria ešte nejedného chlapca.Týždeň sa ti vydaril aj napriek smútku a veľkej vode :)
7/12/2012 2:45:26 PM
Míšo, sdílím Tvůj smutek, rád bych Ti dal nějakou hraběcí radu, ale Ty se s tím určitě vyrovnáš sama...věř mi, že jsme to všichni zažili...a přežili... Obrázky se Ti daří a možná, že právě tudy vede cesta...prázdniny teprve začaly, tak hurá do toho...Pokud jde o velkou vodu, tak já jsem si to ve stejných dnech užil na Berounce...ale kroupy tam napadaly...


Tags more tags

left arrowprevious day Hořký začátek léta... - 7. 7. 2012