Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 29 a to je skoro třicet! - 26. 6. 2012
Share week
photo

26. 6.Tuesday

photo

27. 6.Wednesday

photo

28. 6.Thursday

photo

29. 6.Friday

photo

30. 6.Saturday

photo

1. 7.Sunday

photo

2. 7.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Zase jeden týden kompaktem. Tentokrát nikoli z lenosti, ale proto, že zrcadlovka se za pár dní podívá s Péťou k moři :) Miláček mi dělá snídani, načež vyrážím do města. Stavím se na pokec s mamkou v knihovně. Obíhám doktory, žádná sláva. Čekání na zastávce v Doubí, peklo (tu zastávku nesnášíme, neboť tam 365 dní v roce smrdí kanály). A doma na zahradě s Boníkem :) Ještě skáknu zpátky k miláčkovi, on dělá nádobí a já dělám blbosti s ruličkou od toaleťáku. Vzali mě na Arts Management, tak se rozhoduju, kam jít. Šplhám po stromě, dost fouká a jsou třešně, to je nejlepší :D A večer cestoviny s omáčkou :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/11/2012 8:20:08 PM
Káťo, (doufám, že nevadí, že budu tykat) tvé týdny se mi moc líbí... mám kromě nejstaršího syna i dvě holčičky... a moc bych si přála, aby byly až vyrostou jako Ty. Z těch fotek i vyprávění u nich si představuji, jak jsi akční, milá, příjemná a citlivá holka. A umíš vnímat svět okolo... a taky máš fajn vztah s maminkou - aspoň mi to z fotek tak přijde... a to bych si jako máma moc přála... tak přeji ať Ti není bez milého smutno a vyplníš to něčím, co Ti bude příjemné.
7/10/2012 10:05:52 PM
Weeku už vládne prázdninová atmosféra.Páči sa mi tá štipka humoru, je to také veselé a mladistvé.Krásne leto :)
7/10/2012 10:58:10 AM
Řekl bych, že takové "rozmarné léto", jaké může být jen v tom krásném věku...máte prima nápady, vtipné jak jste vylepšila Fotovideo...tak si těch prázdnin hezky užijte...a ty dva týdny snad nějak přečkáte...:-)


Tags more tags

next dayright arrow 29 a to je skoro třicet! - 26. 6. 2012