Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Konečně!!:-) - 27. 6. 2012
photo

24. 6.Sunday

photo

25. 6.Monday

photo

26. 6.Tuesday

photo

27. 6.Wednesday

photo

28. 6.Thursday

photo

29. 6.Friday

photo

30. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Já a zbytek vlasů, co mi zůstal po včerejším "zákroku" paní holičky..Mimochodem, takhle nakrátko to nosím nejraději:-))Krista je veselá kopa, i když dnes nemůže mluvit, ztratila hlas..Jak vidíte, bude pečené kuřátko a k tomu dnes br. kaše, právě jsem dala ohřát mléko..Cejchováno..Jedna fotka, abyste věděli, že nás práce fakt baví a na dovolenou se snad ani moc netěšíme:-))Doma Rexík oblečen v Luciině tričku, je jasné, že děti se už nudí a dělají krávoviny, chudák Rex:-)Ostrava panelstory aneb foto z pochůzek..Večer jdu kouknout na školu, jak daleko jsou s okny a nahlížím do zeměpis. kabinetu..Einstein taky čučí, pro změnu na mne..Honzova večerní silueta, jak ho jen dostanu od PC??
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/21/2012 5:11:24 PM
Síce sa udiali nejaké nepríjemné udalosti, ale ako hovoria moji rodičia, všetko sa raz na dobré posere :-D Takže verím, že psíka si v útulku nájde lepší pán a že vy si poriadne užijete 6 týždňov voľna ;-) Už prvý deň naznačil, že to tak bude a dodatočne prajem všetko najlepšie k meninám ;)
7/19/2012 10:24:35 AM
Musím říct, že ten fórek s kuřátky mě dostal. Trochu morbidní, ale povedené. A ostatně jako vždy, velmi pěkný týden :)
7/18/2012 1:08:22 PM
Být ten pejsek někde tady u nás tak už ho máme doma:)Chudáček malej, nechápu jak může někdo tohle udělat:( Děti se učí skvěle, gratuluju k super výsledkům:)Vím jaké to je, mít jelito za známky, já jsem je někdy schytala za výzo zrovna na narozky. Týden je super, už se tam k vám těšíme:)
7/18/2012 11:39:41 AM
Opět skvělý týden, zajímavé fotky i komentáře. Lidi, kteří odloží psa, vůbec nechápu. Sama mám psy celý život a vůbec si to bez nich nedokážu představit.
7/18/2012 10:22:28 AM
Skvelý týždeň.
7/17/2012 10:30:48 AM
Šárko i přes všechny nepříjemnosti cítím z tvého týdne optimismus ...dobře se na to kouká a je to vždy takové hezké rodinné pokoukání...s lidmi je to kříž. Říká se že člověk je dobrý, ale lidi jsou svině - tak je třeba si mezi nimi dobře volit ať je ten život veselý:)tak ahoj v Beskydech! .)
7/10/2012 7:47:05 PM
Konečně. No, bylo to jasné, že jste s prvním dnem prázdnín vyrazili na Hamry a není se čemu divit. Jako by se asi divil Rexík, kdyby byl schopen ohodnotit nedělní pětku a žasnout, jaké podivné zvíře to vlastně je. Ještě je výborná čtyřka, je to barevný akord v čistém durovém provedení. Smutné úterý je skvěle podáno. Kdo z nás nemá takové dny s přívlastkem "blbec". Tvé resumé je ovšem na místě, vždy může být hůř. A člověk, co přiváže svého psa ke stromu a nechá ho tam? V mém světě si zaslouží zažít to stejné a to i přesto a právě proto, že jsem si rozdílů mezi člověkem a psem dobře vědom. Dále zaujala celkem neuvěřitelná čtvrteční jednička. Zkušenost mi říká, že takové vzkazy píší lidé fyzickým zdravím jinak kypící. Tak bych se o ni moc nebál. Výborná je Nšoči a výborný je také pátek. Honzovi gratuluji k vyznamenání. No a závěrečné Hamry? Ta radost je tam prostě jasně vidět. Tak ať se vám všem léto vydaří.
7/10/2012 3:44:48 PM
Šárko, začnu tím nejsmutnějším obrázkem, protože na mne nejvíc zapůsobil: mám na mysli toho opuštěného pejska...sama jsi to okomentovala dostatečně výstižně. Máš v tom týdnu ještě další nepříjemnosti, ale přesto nade všechno ční radost z prázdnin...tak si je užij v pohodě a dej nám o nich vědět...budu se těšit...:-) Pepík


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Konečně!!:-) - 27. 6. 2012