Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Teatrální ničemnost mého utrpení - 7. 6. 2012
Share week
photo

7. 6.Thursday

photo

8. 6.Friday

photo

9. 6.Saturday

photo

10. 6.Sunday

photo

11. 6.Monday

photo

12. 6.Tuesday

photo

13. 6.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Semestr už mám skoro uzavřený, ještě jedna zkouška a je hotovo. Do toho bohužel přišla ta ničemná nemoc. Mám ulcerózní kolitidu a jednou za čas se projeví. Měl jsem jet na výlet do Mnichova, tak jsem se těšil, že budu mít spoustu skvělých fotek, ale bohužel, nikam jsem nejel. Dopoledne to ještě šlo, to jsme šli koupit s Káťou blesk, pak nakoupit jídlo na cestu, ale od té doby jsem už jen ležel.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/23/2012 11:05:08 PM
Nemáte to Petře jednoduché. Dočetl jsem se, že touto civilizační chorobou trpí v česku zhruba půl promile populace. To je docela slušná smůla. V tohoto týdne mám pocit, že jste se to naučil brát s humorem a bojujete. Výborně. Pro mne osobně je to připomenutí, že člověk si nemá moc stýskat nad drobnými problémy, ono vždy může být hůř a toto není pouhá fráze. Třeba se zrovna snažím zhubnout a moc mi to nejde. No, s Vámi bych to neměnil. Mnichov Vám neuteče a spoustu skvělých fotek máte i v tomto týdnu a to i přes současný handicap. Výborně Vám jdou fotky Káti. Mimochodem, od té doby, co jste se zapojil, je pohled na život vás dvou mnohem plastičtější. Prostě pohled ze dvou úhlů je bezva. Mějte se a držím palce.
6/23/2012 10:43:14 PM
Děkuji za poučnou sondu du Vašeho života.Přeji Vám, ať je to brzo za Vámi a můžete se radovat ze života ještě více. Bravo, že jste ten týden dofotil!
6/23/2012 8:28:11 AM
Ale týden se povedl, protože hodně řekl o Vašem životě..Bohužel, nemáte to lehké, nemoc člověka hodně omezí a vyčerpá..Každá, ale ta Vaše možná více a rychleji, než jiné..Já Vám hrozně moc fandím, oběma, i Kátě..A hlavně přeju, ať se brzy Váš stav zlepší..Zas to bude dobré, držím pěsti!! Mnichov na Vás počká, byl tu dlouho před nemocí a bude tu možná dalších milión let:-)))Zdravím Vás oba s Káťou, je dobře, že se máte tak rádi a nejste na ten boj s potvorou kolitidou sám:-)Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Teatrální ničemnost mého utrpení - 7. 6. 2012