Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0061) Veteráni ocenili Jindru na jednokolce - 12. 6. 2012
photo

9. 6.Saturday

photo

10. 6.Sunday

photo

11. 6.Monday

photo

12. 6.Tuesday

photo

13. 6.Wednesday

photo

14. 6.Thursday

photo

15. 6.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Okno na schodišti, kolem kterého chodím každý den. Sehnal jsem v práci na Jindrovu medaili docela pěkné pouzdro. Občas skenuji. Ivana mi ukazuje nové číslo časopisu 112. Květina na chodbě. Nově rostoucí činžák poblíž Barrandovských ateliérů. Hanička dnes zůstala doma. Na kola s námi jel jen Ondra. Zapomněl jsem si doma zrcadlovku a fotím kluky pod mostem jen rezervním mjúčkem s bleskem.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/29/2012 8:08:09 AM
Je to Františku opravdu problém, WoL je velký žrout času. Já se snažím řídit pravidlem, že buď něco nedělám vůbec nebo to dělám pořádně a čas kradu kde můžu, většinou na úkor spánku. No, spánek je pro zbabělce, to člověk přece nežije. :-) A třeba teď jsem prostě musel Pepíkovi Pískovi napsat komentář k jeho čtyřtýdennímu vzpomínání a už jsem v časovém presu. Mám toho dnes hodně, tak honem hopnu na kolo a spěchám do práce. S dobrou vůli to všechno stihnu a budu mít večer při setkání s přáteli dobrý pocit. Mějte se.
6/27/2012 2:49:59 PM
Já si občas potřebuju prostě sednout a zastavit se..Máme v práci denně pořádný frmol, a tak ráda kouknu ke svým milým přátelům:-))..Večer pak většinou vkládám fotky z toho dne, tak koukám znova..A na některé už netrpělivě čekám a kliknu, jestli už přibyl příspěvek:-))Moc mě baví sledovat styly různých fotografů, jejich zážitky, ráda se poučím, jak a co zachytit..Je tu toho hodně k vidění a mám tu opravdu hodně kamarádů a každý je jiný a každý něčím zajímavý..
6/27/2012 1:41:34 PM
Šárko a Zdeňku, kde berete čas na prohlížení a hlavně komentování tolika jiných fotografů? Já se k tomu pořád nějak nemůžu propracovat a dívám se na ostatní autory víceméně chaoticky. Nicméně jsem Vám za všechny komenty vděčný a těším se na další. Zdeňku, to kolečko jako by z mrazáku nebo dusíku je vyndané umělohmotné kolečko z deodorantu...
6/23/2012 10:36:44 PM
Jednokolka zaujala. Vůbec si nedovedu představit, jak na tom může někdo jezdit, ovšem moc rád bych to zkusil. No co, zuby se dají udělat umělé. Zajímavě dopadla na úterní devítce, je vidět že je opatřená výraznými bezpečnostními prvky. Ještě se mi líbí páteční jednička, to je z mražáku nebo z dusíku? Nebo je to tak věrně uděláno? Jinak jsem se nad spoustou dobrot docela poslintal. Už je večer a vzhledem ke své prostorově výrazné postavě už nic nesmím jíst, no co se dá dělat. Týden je bezva, mějte se.
6/23/2012 8:16:22 AM
Vaše týdny mám ráda čím dál více..Zase porce výpravna, humoru, dobrého jídla, vašich blízkých, no prostě Vašeho života..Líbí se mi kachna, co nebyla vpuštěna:-))A líbí se mi toho hodně, třeba nedělní "pod"vodník:-))Mějte se skvěle a foťte, pane Františku, ať je na co koukat, to totiž u Vás je pokaždé..Zdravím, Šárka..


left arrowprevious daynext dayright arrow (0061) Veteráni ocenili Jindru na jednokolce - 12. 6. 2012