Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Týden 26. - Týden s babičkou - 23. 3. 2012
photo

22. 3.Thursday

photo

23. 3.Friday

photo

24. 3.Saturday

photo

25. 3.Sunday

photo

26. 3.Monday

photo

27. 3.Tuesday

photo

28. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Slaná snídaně po dlouhé době (jo, došel chocapic:-/). Včely od sousedů už mají napilno! Oběd u Zdenouše + café a nutela. Odpoledne jdem na zříceninu hradu Blansek, kde je teprve poznat jak už jaro pokročilo:) a Zdenda zuří, protože jeho Annie sežrala voňavé h....:D Večer je na programu ples. Zakončení dne kebabem.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/29/2012 10:03:14 PM
Nojo, umí kouzla a kde je výsledek? Na čtvrteční čtverce to vypadá obojí dobře, ale co bylo předtím chybí. Co když to bylo lepší? Hmmm, na pětce, to je psí pohled, to bych se rozdělil o poslední sousto. Sobotní čištění zubů, ..... super. Já to vidím. K neděli: dobrá hudba je bez hranic a jazyka. Lepší dorozumívací prostředek mezi lidmi není. Blue Efekt - to je moje mládí a je to kvalita, která platí dodnes. Když se dali dohromady, tak mi bylo devět a když jsem začal hudbu vnímat, tak byli rozjetí jako tryskáč na ranveji. Za všechny Mišík, Pospíšil, Hladík. A "Slunečný hrob", to je pro mne dodnes pohlazení na duši a Hřebejk mi Pelíšky udělal velkou radost. Líbilo se mi tady, dík.
4/25/2012 4:10:35 PM
zajímavý týden...ta tiskárná se mi líbí


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Týden 26. - Týden s babičkou - 23. 3. 2012