Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow čtyřicátý třetí týden - mrzutý - 3. 4. 2012
photo

31. 3.Saturday

photo

1. 4.Sunday

photo

2. 4.Monday

photo

3. 4.Tuesday

photo

4. 4.Wednesday

photo

5. 4.Thursday

photo

6. 4.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. hrají pexeso .2. uklízejí .3. jdou ven a kytičky včera malované oknům sluší .4. přijel kouzelník a měl sebou spoustu ptáků .5. krasavec, barva peří byla nádherná .6. to už se balili domů, papoušek není přivázaný, sedí a čeká .7. na kosmetice .8. u našich a pak Týně na třídní schůzku .9. u švagrové před domem stála večer zajímavá tabule, Koalu k pití neznám
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/16/2012 8:05:44 PM
Tie zakuklené deťúrence sú roztomilé :)
4/9/2012 10:04:49 PM
Vážně vždycky, když dám týden, se moc těším na komentáře. Za tyhle vaše, Šárko a Zdeňku, jsem moc vděčná, dokonale popíšete co chtěl "básník", tady teda fotograf, říct a jak to myslel. Mám se ráda a proto si opravdu hledám pozitivní věci, když mě samy nepotkají. Pak velmi často přemýšlím nad budoucností "mých" dětí a protože jsem už dvacetiletá píuč., vím, kam se spousta dětí dostala a občas jsem se v odhadu fakt spletla. A věřte, že psát jim do jejich začínajících životních deníčků je hlavně zodpovědné, ale taky obohacující a naplňující(pro mě), každodenně jedinečné a dobíjecí.
4/9/2012 7:46:44 AM
Vždy si nejprve prohlédnu fotky. Pokud mne něco zaujme, tak si přečtu popisky a nakonec se mrknu na komentáře. Tady už Šárka napsala to podstatné: Vy si Gábino tu pohodu umíte udělat navzdory počasí i špatným zprávám. Bravo. Ostatně třeba v pátek nádherně demonstrujete, že i den co začal špatnou zprávou může dobře skončit. U tohoto týdne mne ještě napadlo, jak to musí být zavazující a vysilující těm človíčkům vymýšlet každý den nějakou kreativní zábavu. Na druhé straně ale oni budou vděční i za málo, jsou ještě nezkažení a čistí. A pro vás učitele to musí být nádherný trénink tvorby, zvlášť když se to pojme jako hra. Podruhé bravo. A která fotka mne zaujala. Samozřejmě ti zakuklení človíčkové na pondělní jedničce. Je na ní vše podstatné. Dívám se a přemýšlím: tak tohle možná bude jednou prezident, tohle tanečnice, tohle fotografka ... a Vy jste u toho, kdy se to všechno formuje a rodí. Potřetí bravo. PS: Také Točená Koala v akci je skvělá.
4/9/2012 7:12:47 AM
U Vašich týdnů, Gábi, se mi líbí, že si tu pohodu vždycky nějak "uděláte"..A je také znát, jak ráda pracujete s dětmi a jak Vás práce těší a naplňuje.I na dětech je to vidět..Líbí se mi, kolik jejich aktivit a činností zachycujete..Přeji krásné a klidné svátky jara, Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow čtyřicátý třetí týden - mrzutý - 3. 4. 2012