Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0049) V pondělí policejní zákrok, ve středu jaro... - 19. 3. 2012
photo

17. 3.Saturday

photo

18. 3.Sunday

photo

19. 3.Monday

photo

20. 3.Tuesday

photo

21. 3.Wednesday

photo

22. 3.Thursday

photo

23. 3.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno fotím ženu v koupelně u zrcadla a pak kapky na zrcátku u auta. Celou noc silně pršelo a bušení kapek na plechové parapety mě několikrát probudilo. Příjemně mě naladil oběd, protože jsem si mohl vybrat minutku s chřestem. Při náhodném pohledu z okna jsem měl štěstí sledovat opravdový policejní zákrok. Autohlídka zastavila světskou trojici s kovošrotem na ulici, aby každého z trojice zkontrolovala a blonďáka v červném triku odvezla na policejní stanici. Trvalo to jen pár minut. Potom jsem fotil opět policisty, ale tentokrát studenty rigorózního studia policejní akademie, kteří se přišli seznámit s gegrafickým informačním systém hasičského záchranného sboru. Kvečeru doma už jsem se zmohl už jen na vyfocení letáčků "Koupím byt" vyhozených z poštovních schránek.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/2/2012 8:57:48 PM
Šárka to vystihla, stejně to Condro vyrábějí z těch prasečích nožek. Policejní zásah rád vidím. Je v tom naděje že jednou zatáhnou i ty velké ryby, tak ať zatím trénujou. Úterní jednička a dvojka jsou bezvadné. A středeční šestka, Vaše žena má rarášky v očích. A Salix caprea neomylně hlásí, že jaro už je fakt tady. I když v Ostravě včera sněžilo. :-).
4/2/2012 10:06:42 AM
Pěkný, akční. Když jsem koukala na ten policejní zásah, vzpomněla jsem si, jak jsem před lety byla svědkem toho, jak policisté zastavili na Santošce auto a řidič levou rukou "řídil" a pravou neměl. Řadil mu z místa spolujezdce nějaký jeho kámoš. Policajti byli celkem v šoku
4/1/2012 11:02:08 AM
No já myslím, že ta nedělní bašta je nad všecky Proen*i, GS *ondro a podobně:-)Udělal jste mi pěkné chutě:-)Pěkný akční týden, rozhodně velmi povedený, Šárka..
4/1/2012 10:50:34 AM
Hezký týden. Taky občas fotím mobilem (mám HTC HD2), hlavně když u sebe nemám zrcadlovku nebo když se stydím něco či někoho vyfotit :) Mobil tolik nepřitahuje pozornost :) Policejní zákrok se Vám povedl. U nás není moc šance tohle vidět...díkybohu :) 4*


left arrowprevious daynext dayright arrow (0049) V pondělí policejní zákrok, ve středu jaro... - 19. 3. 2012