Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Černá Hora a Albánie - 18. 6. 2011
Share week
photo

18. 6.Saturday

photo

19. 6.Sunday

photo

20. 6.Monday

photo

21. 6.Tuesday

photo

22. 6.Wednesday

photo

23. 6.Thursday

photo

24. 6.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na úvod musím podotknout, že v Černé Hoře jsem získal novou a velmi zajímavou zkušenost s fotografováním. Začal jsem zde totiž fotografovat lidi. Doposud jsem k tomu měl respekt a obavy. Avšak bylo zajímavé pozorovat, jak všichni Černohorci i Albánci jsou velice ochotní a vstřícní se nechat ode mne zvěčnit na památku. Možná jsem měl také trochu štěstí na lidi. No, posuďte sami. Měl jsem radost, že jsem se k tomu odhodlal, protože jsem s novou zemí přes lidi získal osobnější kontakt, asi je to tím, že člověk je nucen s lidmi trochu komunikovat, i když třeba neumí cizí řečí ani pípnout. V každém případě všem vyfografovaným patří můj velký dík za novou fotografickou zkušenost. První den jsem přeplul na trajektu Boku Kotorskou a udělal si malou fotografickou zastávku u známého poloostrůvku Svatého Štefana, který se často objevuje na pohlednicích. V poledne jsem dorazil do historického města Ulcinju - místa mého ubytování a poznal nové přátele. Večer jsem se vyfotil s malou opičkou.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/8/2011 9:01:30 AM
Krásné fotky ze super dovolené. Černá Hora je už dnes úplně něco jiného, a všude se nějaká ta kriminalita najde. Takže my děkujeme za pěkný cestopis :)
7/7/2011 9:31:21 PM
Ano, ale v Albánii už to bylo horší, tam už jsem se i trochu bál, ale zase ne moc. Tam už to moc s pořádkem neřeší a tak je to vidět všude kolem. Ale i tak jsem rád, že jsem se tam podíval.
7/7/2011 8:27:54 PM
vidíš a pamatuju doby(docela nedávné) kdy od Černé Hory odrazovali...nejistý region, vražda na každém rohu atd...opak je pravdou..paráda
7/7/2011 2:50:40 PM
Děkuji, Černá Hora je nádherná, dalo by se říci, že hezčí než Chorvatko, ale i to má něco do sebe. Lidi jsou tam úžasní, milí a přátelští. Doporučuji jako typ na dovolenou. TV


Tags more tags

next dayright arrow Černá Hora a Albánie - 18. 6. 2011