Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Průvodce mysli - 13. 12. 2023
Share week
photo

13. 12.Wednesday

photo

14. 12.Thursday

photo

15. 12.Friday

photo

16. 12.Saturday

photo

17. 12.Sunday

photo

18. 12.Monday

photo

19. 12.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno jsem s Eliškou, protože Vendulka jede k TČM léčitelce. Potom Elišce vezmu moč a jdeme k doktorce. Eliška kontrolu hrdinně zvládla. Dokonce se připravovala na to, že jí píchnou do prstu, což se nakonec nestalo. Bylo nám doporučeno, aby Eliška nechodila do konce roku do školky, protože teď hodně dětí chytlo zápal plic. Jdu vyzvednout fotky do školky. Vendulce dnes ráno naskočila vyrážka. Během dne se to zhoršuje, tak se zajde poradit k naší pediatričce, protože z toho má nervy a obvodní lékařka už neordinuje. Večer už je s Eliškou Vendulka. Elišce dnes nevadilo, že chci hrát na kytaru, takže jsem nadšen. Vadilo jí, ale „opět“ že se musí jít koupat. Nedokázal jsem přijít na to, proč to dělá, když je potom ve sprše veselá. Vytvářím převahu po celý den, aby se cítila bezpečně v našich společných hranicích, ale stejně jí musím vysvléct násilím a ona potom pláče.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/4/2024 12:24:30 PM
Docela akční týden, máš se co ohánět, ale je fajn, že se Ti daří plnit i svoje cíle. S Vendulkou cítím, mi se stejná vyrážka po celém těle kdysi vyhodila po antibiotikách. Chodila jsem tenkrát asi týden na kalciové injekce. Dodnes si pamatuju, že se jmenovaly Duomox, asi i proto, že všude musím hlásit, že jsem na ně alergická. Jo a na dítě je potřeba jít diplomaticky, vysvětlovat, vysvětlovat a vysvětlovat... ;-) Přeju ať se celé vaší rodince v tom novém roce daří, ať máte hodně štěstí, pevné zdraví a jste spokojení.


Tags more tags

next dayright arrow Průvodce mysli - 13. 12. 2023