Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow svatba - 14. 4. 2023
Share week
photo

11. 4.Tuesday

photo

12. 4.Wednesday

photo

13. 4.Thursday

photo

14. 4.Friday

photo

15. 4.Saturday

photo

16. 4.Sunday

photo

17. 4.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Bokang je malome (stryc), bez malome neni svatba, vyrizuje veno a to jak, ta svatba bude vypadat. Ja jsem mma Malome, nikdo mi dneska jinak nerekne. Boakng tady byl uz kolem 5. ranni, my zeny v 7. Domlouvaji, veno, pocet krav pro rodice nevesty/ zdravime se s holkama, jaksi mi zapomnely rict, ze mam mit bily prehoz, ale coz/ jsme ze strany zenicha a vyrazime pozdravit stranu nevesty. Tomuhle obradu se rika pathlo, co jiny kraj, to jine zvyky/ uz na nas cekaji. Jen si rekneme ahoj a je konec, coz me prekvapilo, moje pathlo bylo plne rad a modleni/ pak jako mmaMalome jdu oblikat nevestu a jede se na urad podepsat papiry/ poprve se ukaze i na verejnosti/ tady uz je po obradu, mala mistnost se stolem, kam si par sedne a oddaji se za pritomnosti svedku, velmi neslavnostni, oddava se nekolik paru najednou/ pak za zpevu se jde zpet/ Bokanga jsem za cely den poradne nevidela, kazdy jsme meli jine povinosti. Vice fotek pathlo
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/18/2023 7:10:28 PM
Ahoj Milane a Zuzko, i pro mě to byl zážitek, bylo to takové hodně kolektivní a lidi jsou opravdu hodně milí a veselí. Tak to pak člověk přijde nabitý dojmy domů.
5/18/2023 7:01:42 PM
Skvelé fotky z každodenného života a tá svatba!
5/18/2023 5:36:48 AM
Ahoj Lucko, sem se moc rád vracím. Fotografická paráda a navíc si rozšířím obzory, jak se žije jinde. :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow svatba - 14. 4. 2023