Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow ..sice nevím, jak, ale pojmenuji.. - 31. 5. 2020
Share week
photo

31. 5.Sunday

photo

1. 6.Monday

photo

2. 6.Tuesday

photo

3. 6.Wednesday

photo

4. 6.Thursday

photo

5. 6.Friday

photo

6. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Aha, to tady zas měl někdo černobílou náladičku, jen už nevím, jestli to bylo momentální rozpoložení(rozuměj rozkokocení mysli:-) a nebo je to proto, že čb fotky jsem dlouho neudělala...Každopádně celý boží den lilo, Kazi suploval technické služby, holubi využili sprchu..A v kuchyni se bude dnes vařit jen možná, Eda už tu spí trvale, je to mimo mé chápání..Aneb jeho chrápání je mimo mé chápání, ať je teda legrace:-))Kazi jej nakonec vypudí a já zdárně uvařila..Srdce se topí v beznaději a tak nějak je jasné, že tohle jiné nikdy nebude..A jehličky borovic přikyvují, až jim padají kapky..Za pár týdnů budu fotit druhou svatbu, mám hroznej respekt a moc si přeji, ať už je to za mnou, zajímavé, že tyhle pocity si pamatuji velmi přesně..Eda Woluje..A moje štěstí jménem Kazi spinká zabalené v dece, hrozně jsme promokli...Já se suším snad ještě teď:-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/2/2020 2:28:06 PM
Také jsem měl fotit druhou svatbu a obavy byly. Nakonec jsem nemusel. Po7! Čt6, zajímavý pohled do minulosti, i když dnešní pohled je už zase stejný. S Kazim to bylo fajn, škoda, že tak krátce. Určitě se najde nějaký nástupce.
9/19/2020 6:07:42 PM
Zdravím Tě, Šáry, jsem si říkala, že to asi bude těžké to sem pozadu nasekat,že máš určitě u fotek a popisků občas oči v slzách. Máš to ale hezky zachycené a je na co vzpomínat. U pondělní 4rky se přiznávám, že jsem se trochu pousmála, protože co se můžů týká, tak to jsem trochu cynik/samozřejmě jsem za tento postoj už zaplatila svou daň/ Máme ťa rádi a taky už vím, že čekáš na nového kamaráda, tak zas bude radosti :-)
9/16/2020 9:02:48 PM
Štěstí jménem Kazi..., vím, že to bolí, věřím, že zase bude dobře. I když jen na chvilku, ale obohatili jste si navzájem život a nejen sobě, i nám, kteří můžeme koukat a obdivovat jaký byl Kazi krasavac a kterého jsme díky vám měli tu čest poznat i my. Jo a opravdová láska se pozná i podle toho, že jste ho nenechali se trápit. Smekám...
9/16/2020 5:48:02 PM
Měla, už není😭
9/16/2020 12:04:47 PM
Jé, ty už máš nového hafana? :)
9/14/2020 10:53:23 AM
Kazi bol s vami krátku chvíľu, zažili ste spolu pekné chvíle a hlavne dal lásky na veľmi dlhú dobu...


Tags more tags

next dayright arrow ..sice nevím, jak, ale pojmenuji.. - 31. 5. 2020