Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow WoL poprvé a naposled - 1. 5. 2020
photo

26. 4.Sunday

photo

27. 4.Monday

photo

28. 4.Tuesday

photo

29. 4.Wednesday

photo

30. 4.Thursday

photo

1. 5.Friday

photo

2. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Pátek. Ještěže je ten svátek! Dva dny v práci mi pro začátek stačily. :-) Mňam, vafličky k snídaní. Oldík včera spadnul z postele, bolí ho noha a nemůže na ní stoupnout, a tak s ním Olda frčí do nemocnice a my jsme s Týnkou osaměly. Dělá mi módní přehlídku. Pak napodobuje tátu, jak hraje na klarinet. Sama si ho postavila z kostek. Kluci pořád nikde, a tak začínáme vařit oběd. Konečně dorazili. Oldík to má jen naražené, ale bolí ho to, takže chce mazlit a ležet na guači. Mám vařící náladu, a tak dělám i večeři. Děti si zatím hrají. Já si odskočím od vaření večeře, pověsit prádlo. To je šichta! Musím si dát čaj...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/6/2020 1:04:01 PM
Skvělé!...ani jsem nevěděl, že takové školky existují...díky za poznání...a věřím, že budeš pokračova, aspoň občas...:-)
5/5/2020 8:48:55 PM
Moc fajn week... Je super, že jsi se Vlaďko rozhodla a ten týden nafotila. Je zajímavé vidět cvrkot u vás objektivem toho druhého. Doufám, že nebude poslední a stejně jako Honza se těším na další. :-D
5/5/2020 8:33:23 PM
Hezký, svižný vstup, vítám na Wol :) Jen fotky na výšku se v "devítce" nezobrazují celé a hůř se tak prohlíží. Těším se na další a držím palce :)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow WoL poprvé a naposled - 1. 5. 2020