Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Lenka behá lesy - 27. 4. 2019
photo

22. 4.Monday

photo

23. 4.Tuesday

photo

24. 4.Wednesday

photo

25. 4.Thursday

photo

26. 4.Friday

photo

27. 4.Saturday

photo

28. 4.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Keď niečo veľmi chcete, celý vesmír sa spojí, aby ste to mohli uskutočniť. Pred polrokom som sa rozhodla bežať závod Běhej lesy v Lednici. Lenže v tom termíne som mala fotiť svadbu. Aj tak som trénovala a nakoniec fotenie svadby sa mi zrušilo. Bola som najšťastnejšia :o). Ráno som sa vychystala a prišla do Lednice. Vyzdvihla som si šťartovný balíček. Páči sa mi ako ekologicky myslia. Prešla som sa okolo zámku a pripravovala som sa na pretek. Ani som sa nenazdala a už som stála v štartovacom koridore. No poviem Vám bola to makačka, ale beh som si veľmi užívala. Bežať okolo pamiatok v Lednickovaltickom areály je nádherné. Dokonca nám aj cimbálka hrala čardáš :o). Pôvodne mala trasa mať 12,5km, ja som mala natrénované na 10km, a nakoniec to bolo 13,5km. Bolo toho na mňa veľa, ale neskončila som posledná. A pocity v cieli? No skvelé, o rok chcem ísť opäť! Mala som tu aj svoj fanklub, takže som ešte počkala čo sa Filda pohraje a šup ho domov. Bolo to nádherné. Ďakujem. Keď niečo veľmi chcete, celý vesmír sa spojí, aby ste to mohli uskutočniť. Pred polrokom som sa rozhodla bežať závod Běhej lesy v Lednici. Lenže v tom termíne som mala fotiť svadbu. Aj tak som trénovala a nakoniec fotenie svadby sa mi zrušilo. Bola som najšťastnejšia :o). Ráno som sa vychystala a prišla do Lednice. Vyzdvihla som si šťartovný balíček. Páči sa mi ako ekologicky myslia. Prešla som sa okolo zámku a pripravovala som sa na pretek. Ani som sa nenazdala a už som stála v štartovacom koridore. No poviem Vám bola to makačka, ale beh som si veľmi užívala. Bežať okolo pamiatok v Lednickovaltickom areály je nádherné. Dokonca nám aj cimbálka hrala čardáš :o). Pôvodne mala trasa mať 12,5km, ja som mala natrénované na 10km, a nakoniec to bolo 13,5km. Bolo toho na mňa veľa, ale neskončila som posledná. A pocity v cieli? No skvelé, o rok chcem ísť opäť! Mala som tu aj svoj fanklub, takže som ešte počkala čo sa Filda pohraje a šup ho domov. Bolo to nádherné. Ďakujem.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/10/2019 9:53:08 PM
...ještě Út/5, bezva mini...
5/10/2019 9:50:57 PM
To je krásný týden, hodně s Fildou, má tu nejhodnější tetu...L-V areál znám ze sedla bicyklu, taky se mi moc líbil, a těch fotek...jo, a ty gatě bych schválně chtěl vidět zezadu, těším se...:-)
5/9/2019 9:41:28 PM
Člověk se chvilku nedívá a Filda už je kluk jak buk:) Běhej lesy závidím ;-)


left arrowprevious daynext dayright arrow Lenka behá lesy - 27. 4. 2019