Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Velmi uvěřitelný týden, 10.-16.2.19 - 14. 2. 2019
photo

10. 2.Sunday

photo

11. 2.Monday

photo

12. 2.Tuesday

photo

13. 2.Wednesday

photo

14. 2.Thursday

photo

15. 2.Friday

photo

16. 2.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno v práci. Přišla mi v obálce pozvánka na setkání s generálním ředitelem naší firmy ku příležitosti mé blížící se padesátky. Našel jsem korunku :-) Dnešní pivo. Luxuji. Jdu si dát do pořádku kolo. Zítra chci jet do práce na kole. Rex. Vážení. Díval jsem se na fotbal. Vsadil jsem a vyhrál jsem... 25 Kč :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/28/2019 6:46:09 PM
Soňo a Zdeňku, velmi děkuji za zhlédnutí mého týdne a Vaše komentáře.
2/26/2019 10:13:41 AM
Mám za sebou čerstvý rozvod a musím říct, že po něm se dýchá líp! U nás ale nefungovala jedna věc. Nebyla chuť to řešit odborně a s pomocí. Dle mého je nezávislý pohled odborníka ( psychologa ) v takových okamžicích nezbytný. Ale musí chtít oba!!!
2/26/2019 8:22:04 AM
Chtěla jsem něco napsat, ale už byla asi vše vyřčeno... Mám za sebou manželskou krizi i rozvod po 16ti letech. Nebylo to jednoduché a vlastně stále není, ale my jsme spolu nemluvili a dál už to prostě nešlo... Zkuste si promluvit, nebo zajít do poradny... a nebo... Každopádně držím pěsti. To platí pro oba dva ♥
2/23/2019 9:41:52 PM
Lukáši, děkuji Ti, za dlouhý komentář. Lucka má už za sebou první semestr ve Zlíně, kde je na koleji. Honza dělá magisterské studium. Posun nastane, ve chvíli když se dva chtějí posunout blíže k sobě, jinak ne! Děkuji Jirko a Aleno... Vaše životní lásky jsou stejně úžasně skvělí lidé jako vy! Děkuji Franto, za Tvůj komentář. Velmi vhodně jsi připomněl píseň, která je nabitá energií pravdy... a já jsem se dnes úplně zaposlouchal do refrénu skvělé písně:"No jediné, čo mi však vadí, že nestihneme to, čo nás baví, že nestihneme pekné veci, Samé kecy, Zas uniká ...Medulienka" Děkuji hodně moc, Dalibore, za přání nejlepší možná...Děkuji za komentář, Romane. Je to moc dobré, když se dostanu k dalšímu druhu piva.
2/23/2019 10:41:44 AM
Já jako první všem radím, ať se při krizi rozejdou. (Samozřejmě s výjimkou, když mají děti). Když by to skončilo stejně a čekalo by je blbé období, tak ho aspoň zkrátí a mohou oba potkat někoho dalšího mnohem dřív. A když by měli zůstat spolu, tak nějaká měsíční/čtvrtletní pauza jen ukáže, že je vám po sobě smutno. Vy už máte velké děti, zkusil bych si dát pauzu. Hned nebo až Lucka odmaturuje (nebo to už taky proběhlo?). Nešikovné je, jak to udělat procesně, když má člověk dvacet let jednu domácnost. Každý konec vidím celkem jednoznačně jako nový začátek. Na vašem místě bych to zvážil. Nedávno kamarádka rozchod (fakt už to dál nešlo - dluhy, splátky...velká část na ní...). Rozchod doprovodila i rozvodem. S ním už nikdy. Rok nebo dva problematické střídání u dětí... No a hele, po roce a půl jsou zase spolu, s radostí a vášní, kterou předtím dlouho, dlouho nezažili. Pomohl jim mediátor v partnerské poradně. Někdy je třeba zkusit různé řešení, než se člověk posune...
2/22/2019 10:58:13 PM
Alenka to napsala hezky. Mám podobnou zkušenost.
2/22/2019 6:24:02 PM
Gratulace k výběru Edo... :-D
2/22/2019 3:09:16 PM
Každý den jiné pivo, to už dlouho na tobě obdivuji :-) ...v sobotu jste šli z Kunčic a já do Kunčic, škoda že jsme se nevyfotili, ale jen pozdravili:-)
2/22/2019 2:52:31 PM
Nezávidím vám toto obdobie, čo so Šárkou už dlhšie prežívate, snáď to nejako vyriešite a život vás oboch bude opäť tešiť. Prajem vám to. Je super, že aspoň čo sa týka práce to dobre dopadlo...
2/22/2019 1:53:12 PM
Edo, statečná výpověď. Bezděky si připomínám otázky z písně Blowing in the wind. Koukni na text. Jinak Alena to napsala opravdu dobře, lépe by to nikdo jiný nedokázal. Vem si její slova k srdci a zkus je uplatňovat ve svém životě. Spolu se Šárkou a dětmi. Jste dobří lidé, zasloužíte si to.
2/21/2019 8:18:22 PM
Aleno, Romku a Pepíku, velmi Vám děkuji nejen za nahlédnutí na 63 fotek z tohoto týdne, ale i za Vaši slova a energii v ní vloženou...velmi si toho vážím. Z Tvého komentáře, Aleno, hovoří velká moudrost a dobré srdce. "Kouzlení" a "věštění" jsou naštěstí zejména jen zábavou, při které zapomenu na vše, co mi ubírá energii. Děkuji, Romku, za Tvůj komentář, který posouvá jasně "nahoru" :-) Pepíku... neboj nezničí :-)! a mě se líbí citát Jana Wericha: "Osud je wůl,to jsem si všim. Ten si dělá věci podle sebe a nebere na nikoho ohled.":-)
2/21/2019 6:31:43 PM
Správně Edo, "Snajpr", to jsi trefil...děkuju a opětuji...Jinak ovšem moc smutný deníček...to vás oba zničí...neboť "Vše co člověka potká, z něho vychází" (Karel Čapek, Krakatit)...
2/19/2019 8:25:37 PM
Jednou jsi dole, jednou nahoře.
2/19/2019 11:32:35 AM
Hmm..., tady je každá rada drahá a já bych si ani nedovolila Ti radit. Ona je ale v takových situacích chyba na obou stranách. Doufám, že zase najdete společnou řeč už kvůli vaším skvělým dětem, ty by si to zasloužily... Myslím si ale, že věštění a kouzlení Ti v tom nepomohou, i když kdo by si to nepřál, aby pomohlo... Neznám manželství, které by si neprošlo nějakou krizí a každá krize má nějaké řešení, záleží jen na vás dvou jaké řešení si vyberete... Jedno vím jistě, je třeba to řešit společně a netrápit se každý sám..., říct si co od života čekám a jak ho chci prožít si ale musí srovnat nejdříve ve své hlavě každý sám... Tož tak, to je jen můj názor z mých osobních zkušeností.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Velmi uvěřitelný týden, 10.-16.2.19 - 14. 2. 2019