Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (69) ...polovina ledna v čudu... - 10. 1. 2019
Share week
photo

10. 1.Thursday

photo

11. 1.Friday

photo

12. 1.Saturday

photo

13. 1.Sunday

photo

14. 1.Monday

photo

15. 1.Tuesday

photo

16. 1.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1- bádám podle informací od Zuzanky, naštěstí mám matriky ze SOA v Zámrsku týkající se Slatiny nad Zdobnicí, dávno stažené v kompu, výhodou je, že se dá bádat offline 2- tisknu co potřebuju 3- žehlení košil nemám ráda 4- hotovo ufff 5- za oknem poletuje snížek 6- odpoledne Zbyškovi tisknu texty nových skladeb pro Old Boys Band a kontroluju jestli sedí slova... 7- kromě polských tisknu i pár českých (OBB chystá repertoár, budou hrát na plese v Brně) 8- Zbyšek se chystá, dnes má koncert s Niezapominajkami v Karviné 9- mám klid tak pokračuju v bádání a wow, přišla mi opožděná zpráva od Lalea z kapely Alkymenia ... Měla jsem tu čest je kdysi fotit a natáčet na koncertě ve Futře... :-D Kdyby někdo chtěl mrknout, tak fotky jsou ZDE I vloni byli v čechách,tihle tři bratři, tentokrát v květnu v Praze.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/24/2019 6:47:26 PM
Máš pravdu Zdeňku, guláš na dve dny je málo ;-)Já ty fotky přes plotnu asi někde viděla, zřejmě na tom Tvém webu než jsi ho zrušil. Mám takové tušení, že Ti to připomněla fotka holek v autobuse ;-) Jo mohl bys to reinkarnovat, už teď se na to těším... :-D
1/22/2019 8:27:52 PM
Ponocování, to já znám … a v poslední době ještě více … také si vařím meduňku (nebo piju slivovicu) … to podle toho co mě ráno čeká … guláš na dva dny … není to málo? … guláš je každým ohříváním lepší a lepší … žehlení košil … já košile ani nenosím … bádáš opravdu svědomitě … koncert ve Futře vypadá dobře … ještě si to někdy poslechnu … no a den s Nati a Timi je super … Alenko, bezva … nevím čím mě tento týden připomenul naši akci zde … focení podle předem stanoveného formátu za pomocí plotny pevného disku z počítače … já měl kdysi web, kde byly statistiky WoL a ten jsem musel kvůli GDPR zastavit a tam byl prezentován výsledek a tak to nemám jak předvést … ale myslím, že Tobě by se focení diskem mohlo líbit a také mě to inspirovalo, že bych některé části toho webu mohl nějak reinkarnovat.
1/22/2019 7:03:03 PM
Svatá pravda Milane... :-D Zdravím...
1/21/2019 10:49:59 AM
To máš pravdu, letí to jako blázen... Velké plus tohoto projektu je, že můžeš cestovat zpět časem. :-)


Tags more tags

next dayright arrow (69) ...polovina ledna v čudu... - 10. 1. 2019