Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Explosive energy, 17.-23.6.18 - 18. 6. 2018
photo

17. 6.Sunday

photo

18. 6.Monday

photo

19. 6.Tuesday

photo

20. 6.Wednesday

photo

21. 6.Thursday

photo

22. 6.Friday

photo

23. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na silničním kole mám namontován střed značky Walter, koupený ještě za totality. Vyráběl se v továrně na letecké motory v Jinonicích, jako přidružená výroba. Sehnat ne příliš drahý duralový střed výborné kvality, tehdy nebylo snadné. Stále mi velmi dobře slouží a já si vážím, že mám něco s logem staré české značky :-) Po cestě z práce. Dnešní pivo. Rexovi je u Šárky dobře. Vážení. Nakoupil jsem ovoce a zeleninu. Fotím z okna západ slunce. Díky zápalkovým etiketám vidím, jaká krásná auta byla v prodeji v roce 1957. Prohlížím si svůj starší týden.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/30/2018 1:26:13 PM
...vlastně v dešti na kole jsem jezdil ne v tomto, ale v týdnu právě probíhajícím :-) Zmokl jsem tolikrát, že už nevím ani kdy :-) Těším se moc na hřiby, které snad porostou :-)
6/30/2018 11:36:18 AM
Velmi Ti děkuji, Pepíku, za zastavení u mého týdne. Jsem rád, že se mi povedlo u těch zajímavostí "zastavit" a "dostal" jsem je do svého týdne. Týden to byl nabitý. Podařila se mi, kromě úspěšného působení v zaměstnání, do kterého jsem jsem se dopravoval v dešti na kole :-) i dost práce, která pomohla lidem v mém okolí. Stihl jsem Honzovi koupit energeťák před úspěšnou bakalářskou zkouškou :-) ...a třeba těch 25 kilo betonu na zádech v potrhávájícím se batohu při jízdě na kole, byla taky zajímavost :-) Z nabitým batohem jezdím i za rodiči na zádech a je pravda, že těch 90 kilometrů na kole na jeden zátah mi sil neubere a spíš se cítím svěží :-) Pomáhal jsem rodičům , staral jsem se o zvířata, stihl jsem sledovat i dělat s potěšením pro svého ducha své "umění" :-)) Nasbíral jsem hříbky, stihl jsem výlety a vidět pěkné věci. Jak v mnoha předchozích týdnech jsem pokračoval v rozšiřování své více než osmisetčlenné fotosbírky piv a všechny aktivity se ani do týdne nedostaly,snad příště:-)
6/30/2018 10:14:42 AM
Ty zajímavosti mě baví...


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Explosive energy, 17.-23.6.18 - 18. 6. 2018